На Мукачівщині водій на смерть збив пішохода

Слідчі Головного управління Нацполіції в Закарпатській області встановлюють обставини смертельної аварії неподалік села Ракошино, що на Мукачівщині. Від отриманих травм помер пішохід. У справі призначено низку експертиз, розслідування триває.

замовляй рекламу в газетах: Закарпатські оголошення, Робота Гроші, Поради Здоров’я та отримай рекламу в дописі або сторіс 👇безкоштовно • 050 222 50 50, вайбер

В ніч на 11 серпня близько 00:10  на гарячу лінію служби «102» надійшло повідомлення від лікаря про констатацію смерті чоловіка, який отримав несумісні з життям тілесні ушкодження внаслідок ДТП. На місце події одразу ж прибула слідчо-оперативна група та співробітники Головного управління Нацполіції в Закарпатській області, які оперативно провели першочергові слідчі дії.

Попередньо правоохоронцям вдалося з’ясувати, що 20-річний мешканець Мукачева, керуючи автомобілем марки «Peugeot», неподалік села Ракошино Мукачівського району допустив наїзд на чоловіка, який переходив дорогу. Внаслідок отриманих травм потерпілий пішохід, чия особа встановлюється, загинув на місці аварії.

Слідчі внесли відомості про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань із правовою кваліфікацією ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України, тобто Порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до смерті потерпілого. У справі призначено експертні дослідження, за результатами яких у подальшому слідчі встановлять усі об’єктивні обставини аварії, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області

ЗакарпатПост