Вагітна громадянка Чехії влаштувала на Закарпатті «боротьбу»з прикордонниками за свого майже голого коханого-ухилянта

Прикордонники розповіли подробиці сиквелу на кордоні.

повідомлення, рекламу, вакансії замовляйте в газеті Закарпатські оголошення 👍 050 222 50 50, вайбер

Вагітна 29-річна громадянка Чехії везла в тайнику автомобіля «БМВ» 28-річного українця, з яким перебуває у цивільному шлюбі.

У пункті пропуску “Лужанка”, під час поглибленого огляду «БМВ», яким керувала іноземка, прикордонники спільно з митниками виявили в ніші для запасного колеса, у спеціально обладнаному сховку оголеного чоловіка.

Після виявлення  «пасажира», парочка влаштувала конфліктну ситуацію. Аби вгамувати горе-переправницю, якій тепер загрожує кримінальна відповідальність за ст.332 ККУ та її співмешканця прикордонникам довелося викликати поліціянтів.

У ході з’ясування усіх обставин правопорушення, правоохоронці прийняли рішення про евакуацію «БМВ» з пункту пропуску.Жінка, автомобіль якої намагалися транспортувати з пункту пропуску співробітники Нацполіції, лягала під колеса автівки, після чого спробувала втекти від правоохоронців.

Наразі чоловіка, який намагався незаконно перетнути кордон поміщено до пункту тимчасового тримання Мукачівського прикордонного загону.

Вже невдовзі оцінку діям чешки та її обранця надаватиме суд, інформує Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.

ЗакарпатПост