У Воловці у власність громади перейшло нерухоме майно вартістю майже 4,5 мільйона

За позовом Мукачівської окружної прокуратури суд ухвалив рішення щодо передачі безхазяйної нерухомості в комунальну власність громади Воловця. Наразі майно вже зареєстровано за Воловецькою селищною радою.

повідомлення, рекламу, вакансії замовляйте в газетах Робота Гроші та Закарпатські оголошення👍 050 222 50 50, вайбер

Окружна прокуратура виявила, що на території населеного пункту знаходиться колишній склад будівельних матеріалів площею 103,58 м², який, ймовірно, не має власника. Орган місцевого самоврядування здійснив комплекс заходів задля пошуку володільця, однак знайти його не вдалося, а жодних звернень від громадян про належність їм цього майна не надходило, повідомляє Закарпатська обласна прокуратура.

Нерухомість протягом кількох років перебувала на обліку як безхазяйна, що за законодавством дає можливість передати її в комунальну власність. Для цього орган місцевого самоврядування повинен був звернутися до суду, однак тривалий час бездіяв. З огляду на це прокуратура подала позовну заяву. Наразі ж вдалося досягнути реального виконання судового рішення.

Вартість нерухомості оцінено в близько 4,5 млн грн. Передача майна в комунальну власність дасть можливість вирішити питання щодо його збереження та подальшого ефективного використання в інтересах громади.

ЗакарпатПост