Поліція Чеської Республіки не розпочинала розслідування загадкової смерті закарпатця Михайла Цугорка

У поліції наголошують, що у звʼязку зі зникненням Михайла не розпочинали розслідування злочину. Тому, можна припустити, що у цьому випадку не йдеться про насильницьку смерть хлопця.

квартири, будинки, ділянки, дачі 👇 замовляйте рекламу в газеті Закарпатські оголошення 👍 050 222 50 50, вайбер

Нагадаємо, що  уПразі знайшли мертвим 21-річного українця. Соцмережами ширяться чутки про можливі причини смерті. Родина загиблого не повідомляє деталі про смерть чоловіка та просить поставитися з розумінням.

Закарпатець Михайло Цугорка зник безвісти ввечері 16 вересня — про це у своїх соцмережах повідомила його дівчина Анастасія. Юнак мав їхати від станції метро Letňany до станції Vyšehrad, коли перестав виходити на звʼязок.

Наступного дня, 17 вересня, поліція оголосила Михайла в розшук. 20 вересня чоловіка знайшли мертвим — про це його дівчина повідомила у своєму Instagram профілі.

«Раптова звістка про смерть Михайла вразила серця всіх, хто його знав. Пішов з життя талановитий спортсмен – волейболіст, людина прекрасної душі, відкритого і доброго серця, дружелюбний та завжди усміхнений, життєрадісний, повний сил, мрій, планів на щасливе майбутнє», – зазначила у своєму дописі тренерка волейбольної команди ТНПУ Олена Сопотницька.

ЗакарпатПост