Поліція Ужгорода встановила підлітків, які вчиняли дрібні хуліганські дії

Співробітники ювенальної превенції Ужгородського районного управління поліції встановили особи підлітків, які вчиняли дрібні хуліганські дії в Ужгороді. У результаті — до адміністративної відповідальності притягнули 18-річну дівчину та батьків неповнолітніх учасників події.

повідомлення, рекламу, вакансії, втрати замовляйте в газетах Закарпатські оголошення та Робота Гроші 👍 050 222 50 50, вайбер

В ході моніторингу мережі Інтернет співробітники Ужгородського районного управління поліції виявили відеозапис, на якому підлітки вчиняли дрібні хуліганські дії відносно водія муніципального транспорту. Інцидент трапився вдень 24 вересня у центрі Ужгорода.

Поліцейські встановили та розшукали учасників конфлікту. Йдеться про трьох неповнолітніх та одну 18-річну дівчину. Підлітків разом з батьками викликали до управління поліції та опитали.

Зрештою, повнолітню притягнули до адміністративної відповідальності за ст. 173 КУпАП, тобто дрібне хуліганство. Батьків неповнолітніх — за ст. 184 КУпАП, тобто за невиконання батьками обов’язків щодо виховання дітей. Найближчим часом адмінматеріали поліцейські скерують до суду, повідомляє Відділ комунікації поліції в Закарпатській області.

ЗакарпатПост