Обласний госпіталь ветеранів отримає близько 4 мільйонів фінансової підтримки з обласного бюджету

Про це йшлося на виїзному засіданні постійної комісії облради з питань охорони здоров’я, праці, зайнятості та соціального захисту населення, соціальної підтримки ветеранів війни, військовослужбовців та членів їх сімей. 

повідомлення, рекламу, вакансії замовляйте в газеті Закарпатські оголошення 👍 050 222 50 50, вайбер

Засідання пройшло у приміщенні госпіталю під головуванням Ольги Олексик та за участі представників обласної влади та ветеранських організацій краю. 

У ході зустрічі керівник Департаменту охорони здоров’я Анатолій Пшеничний повідомив, що у відповідь на лист керівника закладу Вікторії Фущич виділено кошти на облаштування рентген-апарату, інше обладнання та заробітну плату. Він також додав, що з часом у результаті  поділу області на госпітальні кластери обласний госпіталь ветеранів може стати підрозділом обласної лікарні імені Андрія Новака.

Представники ветеранських організацій, які були присутні розділилися у сприйнятті такої перспективи. А окремі з них — накинулися з претензіями на керівника госпіталю через те, що остання була змушена відмовитися від пакету з реабілітації від НСЗУ через невідповідність закладу вимогам пакету та звільненні двох лікарів-пенсіонерів, котрим під 80 років. Інша частина присутніх ветеранів навпаки — підтримує і всіляко обіцяє сприяти у роботі Вікторії Фущич.

Наостанок члени комісії та ветерани оглянули стан кабінетів госпіталю. У тому числі і кабінет реабілітації, на який, за інформацією начальника управління спільною власністю облради Антона Громового, вже скоро чекає ремонт.

ЗакарпатПост