В Ужгороді вітали працівників бібліотечної справи

Завтра в Україні відзначатимуть День бібліотек. В Ужгородській публічній бібліотеці «Казка» сьогодні фахівчинь бібліотечної справи з професійним святом привітали міський голова Богдан Андріїв та начальниця управління у справах культури молоді та спорту Алла Чернобук.

комплексне розміщення реклами: групи, сторінки, сторіси, газети, сайт 050 888 50 50

Богдан Андріїв подякував працівницям комунальних бібліотечних закладів за роботу, збереження та популяризацію духовної спадщини поколінь, за просвітницькі заходи для дітей, популяризацію української літератури та культури.

Як зазначали на зустрічі, незважаючи на розвиток соцмереж та безліч інформації в інтернеті, книга залишається привабливою для читачів, зокрема для малечі – діти з цікавістю гортають нові ілюстровані видання, пізнають світ. 

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток бібліотечної справи подяками та грамотами Ужгородської міської ради  й управління у справах культури, молоді та спорту нагородили директорку Ужгородської публічної бібліотеки Людмилу Ленарт, завідувачок бібліотек-філій Аллу Петрішак, Світлану Болотько, Марію Форкуцу, завідувачку відділом комплектування та обробки документів Валерію Кашубович, бібліотекарок Тетяну Крічфалушій, Галину Мамедову, Світлану Дячук, Любов Єременко, Наталію Ревту, Мар’яну Лабецьку, Світлану Маргіту, Лідію Карабчук.

ЗакарпатПост