На Тячівщині сталася ДТП, внаслідок якої загинув неповнолітній

Сьогодні, близько 3-ї години ночі, поліцейські Тячівщини отримали повідомлення від медиків про те, що вони доставляють до лікарні невідому особу, на яку було здійснено наїзд автотранспортом. Згодом медики повідомили, що хлопець помер у реанімаційному відділенні.

повідомлення, рекламу, вакансії замовляйте в газеті Закарпатські оголошення 👍 050 222 50 50, вайбер

Співробітники слідчо-оперативної групи, які прибули за викликом, встановили, що подія сталася на вулиці Армійській в місті Тячів. Також встановили особу загиблого, це – неповнолітній місцевий житель.

Таким чином поліцейські з’ясували попередні обставини: на відео з вуличних камер видно, як потерпілий у темному одязі підходить до середини проїжджої частини та лягає на дорозі. Після цього даною ділянкою проїжджають дві легкові автівки.

Наразі особи обох керманичів встановлені: водій автомобіля, який проїжджав першим, покинув межі області, його розшукують; іншою автівкою керував співробітник поліції – наразі працівники Державного бюро розслідувань проводять із ним слідчі дії.

Усі зібрані матеріали про смертельну ДТП скеровані до ДБР, слідчі якого будуть здійснювати розслідування, оскільки одним із учасників ДТП є працівник правоохоронного органу.

У Головному управлінні Нацполіції в Закарпатській області розпочато за даним фактом службове розслідування, повідомляє Відділ комунікації поліції в Закарпатській області.

ЗакарпатПост