Віктора Балогу-молодшого випускають із слідчого ізолятора

Про це повідомляє Віталій Глагола.

квартири, будинки, ділянки, дачі 👇 замовляйте рекламу в газеті Закарпатські оголошення 👍 050 222 50 50, вайбер

Суд змінив своє рішення із тримання під вартою без права внесенння застави на тримання під вартою із внесенням застави в розмірі 1 342 000 гривень.

На суді адвокат підозрюваного зазначив, що з урахуванням матеріалів кримінального провадження та доказів, здобутих слідством, наявні підстави для пом’якшення запобіжного заходу, обраного відносно підозрюваного.

Адвокат заявив, що у загиблого лікаря не виявлено жодних ушкоджень крім тих, які виникли внаслідок падіння з висоти власного зросту (!).

Матір та дружина загиблого, заявили про відсутність майнових та немайнових претензій до підозрюваного, повідомляє Віталій Глагола.

А ще адвокат на суді заявив, що Балога-молодший має бажання укласти договір утримання сина вбитого лікаря до досягнення ним повноліття.

Однак вчинення вказаної нотаріальної дії ускладнене через перебування підзахисного в слідчому ізоляторі. І ніби саме тому Балозі-молодшому потрібно змінити запобіжний захід.

Присутня на розгляді клопотання потерпіла, дружина загиблого, підтвердила відсутність претензій до підозрюваного та заявила про бажання припинити відносно нього кримінальне переслідування, просила змінити запобіжний захід на такий, що не пов’язаний з позбавленням волі оскільки це дасть можливість укласти угоду з обвинуваченим на утримання її сина до досягнення повноліття.

ЗакарпатПост