Сьогодні  у Чопі попрощалися із 25-річним воїном-прикордонником Іллею Богачуком

Народився Ілля Валерійович Богачук 21 липня 1998 року у місті Чоп. Навчався у Чопській ЗОШ №1, яку закінчив у 2015 році.

Із липня 2019 року долучився до лав Державної прикордонної служби України. Проходив службу у підрозділах Луцького, Краматорського та Сумського прикордонних загонів. У складі відділу прикордонної служби «Мар’їнка» став на оборону нашої держави під час повномасштабного вторгнення російських окупантів.

Ілля був сміливим, мужнім і відважним, завжди дисциплінованим і відповідальним, із честю та відданістю виконував бойові завдання по обороні своєї країни. Загинув 2 жовтня 2023 року, захищаючи Батьківщину та всіх нас від підступного та безжального ворога, у районі населеного пункту Мар’їнка Сватівського району Луганської області.

У Героя залишилися мама, батько, бабуся та дідусь, повідомляє Чопська міська рада.

У храмі Успіння Пресвятої Богородиці відбувся Чин похорону, на який на який прийшли близькі воїна, військові, мешканці громади, керівництво міста. «Живим коридором» мешканці та військові вшанували та попрощалися з Героєм. Поховали Іллю Богачука на міському кладовищі.

Ілля був та залишиться в наших серцях Людиною з Великої літери і з дуже добрим серцем! Щирі співчуття рідним і близьким загиблого. Світла пам’ять Воїну, який віддав життя за Україну, за її свободу!

ЗакарпатПост