Через холодну повітряну масу з Європи, на Закарпатті очікується ускладнення погодних умов

Попередження про стихійні та небезпечні метеорологічні явища, різкі зміни погоди у Закарпатській області 8 і 9 жовтня.

повідомлення, рекламу, вакансії, втрати замовляйте в газетах Закарпатські оголошення та Робота Гроші 👍 050 222 50 50, вайбер

Вранці та вдень 8 жовтня на більшій частині території передбачається посилення північного вітру до 15-20 м/с, на високогір’ї 25-30 м/с.

Вночі та вранці 9 жовтня на більшій частині території у повітрі та на поверхні ґрунту заморозки 0-3°, в горах подекуди туман, на окремих ділянках гірських доріг ожеледиця. Вдень 9 жовтня в горах подекуди опади у вигляді мокрого снігу, на високогір’ї снігу.

Протягом 8-9 жовтня різке зниження мінімальних температур повітря на 10-12°: вночі 8 жовтня – 9-14°, в горах місцями 5-7° тепла; вночі 9 жовтня – 0-5° морозу, на низовині місцями 0-2° тепла. Ускладнення погодних умов 8-9 жовтня відповідає І рівню небезпечності (жовтий).

Такі погодні умови можуть призвести до порушень електропостачання, роботи служб комунального господарства, руху автотранспорту на окремих ділянках доріг і вулиць та будівельної і туристично-рекреаційної галузі, попереджає Закарпатський гідрометцентр.

ЗакарпатПост