На Рахівщині поліція вилучила вантажівку з нелегальною лісопродукцією

Співробітники Головного управління Національної поліції в Закарпатській області продовжують заходи з виявлення та припинення злочинів, скоєних проти довкілля.

квартири, будинки, ділянки, дачі 👇 замовляйте рекламу в газеті Закарпатські оголошення 👍 050 222 50 50, вайбер

Так, у селі Ділове Рахівського району було зупинено для перевірки вантажний транспортний засіб марки «КАМАЗ», який перевозив деревину.

Водій надав правоохоронцям товаро-транспортну накладну, в якій було зазначено, що він перевозить 20 кубометрів деревини породи «Ялина» на замовлення приватного підприємця.

Під час огляду поліцейські виявили явні розбіжності між фактичними даними та тими, що вказані у документації: загальна кількість та клас якості були явно заниженими, повідомляє Поліція Закарпатської області.

Для документування на місце події було викликано слідчо-оперативну групу Рахівського районного відділу поліції, співробітники якої вилучили транспортний засіб разом із вантажем.

За даним фактом слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань із правовою кваліфікацією ч. 1 ст. 246 Кримінального кодексу України, тобто незаконне перевезення чи збут лісу. Наразі працівники поліції готують клопотання до суду з приводу накладення арешту на нелегальну деревину та встановлюють її походження.

Слідство у справі триває.

ЗакарпатПост