На Мукачівщині провели в останню дорогу захисника Ярослава Желізняка

Знову надзвичайно страшний, важкий та чорний день в Чинадіївській громаді. Невимовний біль втрати наших найкращих українців, Героїв та Воїнів.

Желізняк Ярослав Юрійович (03.06.1994–†16.10.2023), загинув 16 жовтня 2023 року у бою із російськими окупантами захищаючи Батьківщину та всіх нас від підступного та безжального ворога.

«Ми попрощалися із Захисником України Желізняк Ярославом Юрійовичем, який загинув 16 жовтня та віддав своє життя за кожного з нас, за майбутнє підростаючого покоління, за свою Батьківщину.

Траурна церемонія прощання та літургія за загиблим відбулася у рідному селищі. Присутні вшанували військового хвилиною мовчання. Провести в останню путь загиблого прийшли рідні, близькі, друзі, односельчани, побратими та представники селищної ради.

Під постріли почесної варти та Державний Гімн Ярослава поховали на центральному кладовищі в рідному селищі Чинадійово», – повідомляє Чинадіївська селищна рада.

З благословення керуючого Мукачівської єпархії Високопреосвященнішого Феодора, митрополита Мукачівського і Ужгородського чин похорону в співсліжінні духовенства, очолив благочинний Мукачівського району, протоієрей Дмитрій Феньо.

Щирі співчуття рідним, близьким та побратимам.

Вічна та світла пам’ять Герою!

ЗакарпатПост