Командира 128 Закарпатської бригади Дмитра Лисюка відсторонили на час слідства

Президент Володимир Зеленський у зверненні 6 листопада повідомив, що командира 128 окремої гірсько-штурмової бригади Дмитра Лисюка відсторонили на час слідства. У ході нього з’ясовують загибель 19 військових від удару росіян під час урочистостей неподалік від лінії фронту 3 листопада.

замовляйте в газети: Закарпатські оголошення, Робота Гроші, Поради ✔️повідомлення, оголошення, вакансії, рекламу • 050 222 50 50, вайбер

Про це повідомили і в Генеральному штабі ЗСУ.

«На час проведення службового розслідування за фактом загибелі особового складу 03.11.2023, командира 128 окремої гірсько-штурмової бригади усунуто від виконання обов’язків за посадою за рішенням Головнокомандувача Збройних Сил України.

Матеріали розслідування після його завершення буде передано правоохоронним органам», – йдеться в дописі.

Нагадаємо, що росія вдарила по військових 128-ої окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади у Запорізькій області 3 листопада. 6 листопада 128-ма окрема гірсько-штурмова Закарпатська бригада підтвердила загибель 19 військових від удару росіян під час урочистостей неподалік від лінії фронту.

Командир бригади Дмитро Лисюк, за даними ЗМІ, запізнився на вручення нагород до Дня ракетних військ і артилерії, який організували поблизу лінії фронту.

ЗакарпатПост