Міноборони оголосило рекрутингову кампанію до ЗСУ

Співробітництво із Міністерством оборони дозволить масштабувати роботу в пошуку кадрів різних професій.

потрібні працівники? комплексне розміщення реклами: групи, сторінки, сторіси, газети, сайт 050 888 50 50, вайбер, телеграм

Міністерство оборони України створює новий проєкт з рекрутингу до Збройних Сил України.

Про це повідомили в пресслужбі Міністерства оборони України, пише ТСН.

Заступниця Міністра оборони Наталія Калмикова та голова організації Lobby X Владислав Грезєв підписали відповідний договір, за умовами якого  рекрутери безкоштовно виконуватимуть роботу в інтересах ЗСУ.

“Проєкт дозволить людині обрати конкретний підрозділ на визначеній посаді, де його/її цивільний досвід буде найбільш корисним. Незабаром в рамках проєкту ми плануємо підписати наступні угоди з рекрутинговими компаніями”, – зазначила Наталія Калмикова.

Голова організації Lobby X підкреслив, що співробітництво із Міністерством оборони дозволить масштабувати роботу в пошуку кадрів різних професій.

“Армії потрібні люди різних професій –  від гранатометників і мінометників, до програмістів і кухарів. Співпраця із Міністерством оборони дозволить масштабувати ту роботу, яку ми проводили”, – наголосив Владислав Грезєв.

Нагадаємо, що під час воєнного стану в Україні призов триватиме. А рекрутинг – це новий інструмент залучення молодих людей до захисту батьківщини.

ЗакарпатПост