Разом з дружиною Буданова отруїли ще кількох працівників ГУР – ЗМІ

Після інформації про отруєння дружини головного розвідника Кирила Буданова – Маріанни, воно підтвердилося ще у кількох працівників ГУР.

повідомлення, рекламу, вакансії замовляйте в газетах Робота Гроші та Закарпатські оголошення 050 222 50 50, вайбер

Найімовірніше дружину Буданова отруїли через їжу. Нині відомо, що ще кілька працівників ГУР виявили такі ж симптоми.

Про це пише ТСН з посиланням на “Українську правду” з посиланням на джерела у силовому блоці.

“По дружині Буданова (отруєнню – ред.) правда. Вона скаржилася на погане самопочуття, тому здали аналізи, яке виявило отруєння”, – розповіли джерела УП.

Наразі Маріанна Буданова пройшла перший етап лікування. Однак схожі симптоми з’явилися в інших працівників ГУР. Тому джерела УП припускають, що отруєння могло статися саме через їжу.

“Оскільки дружина Буданова невеличка з маленькою вагою, проявилося у неї швидше. А так отруєння підтвердилося ще у кількох співробітників: вони просто велетенські трохи, нічого за собою не помічали, зараз теж лікуються”, – повідомили джерела.

Першим про отруєння дружини очільника Головного управління розвідки Кирила Буданова Маріанни Буданової повідомило видання “Бабель” із посиланням на власні джерела у розвідці. Там зазначили, що це було отруєння важкими металами.

За інформацією співрозмовників у ГУР, дружина Буданова перебуває у лікарні. Маріанну госпіталізували, коли їй стан здоров’я став погіршуватися. Співрозмовник видання стверджує, що наразі ведеться розслідування з приводу імовірної спроби вбивства дружини начальника ГУР МО України.

ЗакарпатПост