Поліція затримала зловмисника, який збував наркотики на підприємстві за місцем роботи

Оперативники відділу поліції  № 1 Ужгородського районного управління поліції викрили на незаконній діяльності 43-річного раніше судимого мешканця села Ключарки. В ході відпрацювання оперативної інформації поліцейським вдалося встановити, що на одному з підприємств міста Чоп зловмисник збував наркотик метамфетамін. Своїм клієнтам фігурант призначав зустрічі безпосередньо за місцем своєї роботи. Там чоловік і зберігав наркотовар.

квартири, будинки, ділянки, дачі 👇 замовляйте рекламу в газеті Закарпатські оголошення 👍 050 222 50 50, вайбер

У ході контролю за вчиненням злочину співробітники кримінальної поліції впіймали фігуранта «на гарячому» – одразу після збуту наркотиків черговому клієнту. За місцем роботи зловмисника слідчі, за силової підтримки бійців спецпідрозділу «КОРД», провели обшуки та виявили там згортки з метамфетаміном та пакунки з марихуаною. Обшуки поліцейські провели і за місцем проживання фігуранта, де також виявили метамфетамін.

Усі речові докази вилучили та скерують на дослідження експертам, інформує Поліція Закарпатської області.

Зловмисника затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. За фактом торгівлі наркотиками слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1, 2 ст. 307 Кримінального кодексу України.  Слідство у справі триває.

ЗакарпатПост