На Закарпатті представники ТЦК силою витягли водія з вантажівки та відправили на підготовку

Представники ТЦК силою витягли водія вантажівки з кабіни в Хусті на Закарпатті та відправили на підготовку в Рівне. Авто лишили посеред дороги.

передплати газету Поради Здоров’я на пошті 💛 індекс 89266 💙 реклама в газеті 050 888 50 50 Ціну знижено!

Про це повідомив військовослужбовець, водій “На щиті” Олексій Кушнаренко, передає “Еспресо.Захід”.

За словами чоловіка, 1 грудня, близько 9:00 представники Міжгірського ТЦК на блокпосту у місті Хуст Закарпатської області зупинили вантажний автомобіль та силою витягнули з кабіни водія.

У коментарі Цензор.НЕТ він зазначив, що водій був працівником його фермерського господарства, офіційно працевлаштований. На той момент він перевозив вантаж із Рені Одеської області.

Водій встиг передзвонити і розповісти, що співробітники ТЦК “вантажать його в автобус”. Військовослужбовець зазначив, що телефонував у кілька міських ТЦК, але там збрехали. Після заяви в поліцію хлопця знайшли, після цього він вийшов на зв’язок і повідомив, що його везуть на підготовку в Рівне.

“Зараз він проходить військовий вишкіл у Рівному і йде служити. Хоча він не ставив за мету ухилятися. Якби йому просто сказали, що, хлопче, через 3 дні тобі з’явитися у ТЦК – питань би не було. Машина дорого коштує, вантаж, відповідальність. Кинути все посеред дороги, коли я тут, на війні. Це ніж у спину…І це робить хто? Мої правоохоронні органи, на які я надіюсь!”, – розповів Кушнаренко.

За його словами, техпаспорт та ключі від вантажівки наразі перебувають у поліцейському відділку. Він також уточнив, що його водій – не єдиний, кого вивезли на військові навчання до Рівного.

ЗакарпатПост