Жителя Берегівщини засудили до 6 років за торгівлю метамфетаміном і зберігання боєприпасів

За публічного обвинувачення Берегівської окружної прокуратури мешканця с. Гать засуджено до 6 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Йому інкримінують незаконне придбання і збут метамфетаміну, а також зберігання боєприпасів без передбаченого законом дозволу (ч.ч. 1, 2 ст. 307, ч. 1 ст. 263 КК України).

повідомлення, рекламу, вакансії, втрати замовляйте в газетах Закарпатські оголошення та Робота Гроші 👍 050 222 50 50, вайбер

Протягом лютого-березня цього року правоохоронці задокументували факти розповсюдження чоловіком психотропних речовин на території Мукачівського району. За попередньо домовлені суми коштів він збував метамфетамін місцевому населенню.

Тоді ж під час обшуків у помешканні фігуранта знайшли більше сотні патронів і дві ручні осколкові гранати Ф-1, які чоловік придбав і зберігав без відповідного дозволу. Протиправну діяльність прокурори викрили спільно зі слідчими Берегівського райвідділу поліції, оперативниками кримінальної поліції Закарпаття та обласного Управління СБУ.

Попри те, що закарпатець не зізнався у причетності до злочинів, Мукачівський міськрайонний суд визнав його винним, підтримавши позицію прокурора. До набрання вироком законної сили громадянин перебуватиме під вартою, повідомляє Закарпатська обласна прокуратура.

Примітка: вирок суду першої інстанції набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, встановленого КПК України, якщо таку скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після ухвалення рішення судом апеляційної інстанції (ст. 532 КПК України).

ЗакарпатПост