Через великий попит на квитки до Закарпаття, Укрзалізниця призначила поїзд «Київ-Мукачево»

Українці розпланували свої передріздвяні поїздки і розібрали майже всі місця в поїздах у напрямку Львова та гір. Укрзалізниця реагує на шалений попит і додає ще місць в цьому напрямку і не тільки на палаючі різдвяні дати.

повідомлення, рекламу, вакансії, втрати замовляйте в газетах Закарпатські оголошення та Робота Гроші ✅ 050 222 50 50, вайбер ℹ️ комплексне розміщення реклами: групи, сторінки, сторіси, газети, сайт

Призначено поїзд №27/28 Київ – Мукачево на 22, 25, 28, 31 грудня та 3, 6, 9 січня з Києва. Поїзд відправлятиметься о 8:18, прибуватиме до Мукачево о 19:30. В зворотному напрямку, з Мукачево, поїзд стартуватиме в ті ж дати о 7:26 і прибуватиме до Києва о 18:10.

Укрзалізниця нагадує, що у випадку відсутності квитків на прямі поїзди між потрібними станціями – дивіться опції поїздок з пересадками в застосунку Укрзалізниці. Пересадки доступні навіть в межах одного поїзда, а поїздка з пересадкою між двома поїздами може в окремих випадках коштувати дешевше прямого рейсу – в тому числі, за рахунок можливості обрати різний клас місць на різні проміжки шляху.

ЗакарпатПост