Успішні жінки Закарпаття 2023: Валерія Габор

Знайти на Закарпатті успішних жінок – просто, бо наші жінки – це неймовірно велика сила! Куди важче було вибрати з-поміж них найуспішніших, натхненних та творчих. Редактори газети «Закарпатські оголошення» спробували це зробити і вибрали найбільш яскравих і здатних надихати навіть у ці складні воєнні часи. Представлені особистості – лише невелика частка успішних закарпатських жінок у бізнесі, мистецтві, спорті, волонтерстві, політиці, проте їхні історії надихають, додають впевненості і віри у власні сили.

🗨 замовляйте журнал Впливові Люди з доставкою: 050 888 50 50, вайбер 👇 Вартість 200 грн. + доставка

Милі, ніжні, мудрі, витривалі, душевні… До переліку чеснот жіноцтва сучасний невблаганний світ змушує додавати чимало рис, властивих чоловічій частині людства. Сьогоднішні леді не поступаються чоловікам рішучістю, жорсткістю в прийнятті рішень, умінням вести бізнес, мистецтвом ведення дипломатичних переговорів… Мабуть, нині важко знайти життєвий сегмент, у якому прекрасна стать бодай в чомусь відставала від сильної статі. Попри це більшість із закарпаток залишаються милими, ніжними, мудрими, витривалими, душевними! Звичайно, у доречних ситуаціях…

Ми вирішили своєрідним чином висловити свій захват тим, як наша прекрасна половина принципово, стійко і вперто, витримуючи уже й воєнні випробування, творить, винаходить, учить, любить цей непростий світ. Урешті, робить його, як годиться жінкам, кращим. Надто це вміють робити наші закарпатки!

І, звичайно, не йдеться про жодний рейтинг, адже у краси не може бути призових чи крайніх місць – лише логічна, відповідна до прийнятої, послідовність і лише в алфавітному порядку. Тому прийміть наш список як висловлення щирої любові і неодмінної поваги!

Повний список Успішних жінок Закарпаття – читайте в журналі «Впливові Люди».

Серед лауреатів рейтингу – Валерія Габор, очільниця благодійного фонду  «Сила Ужгорода».

Валерія Габор – очільниця благодійного фонду  «Сила Ужгорода», який постав на основі волонтерського хабу, що був створений в перші дні війни на залізничному вокзалі Ужгорода.  «Зустрічаємо й годуємо, селимо та доставляємо, підтримуємо й обіймаємо», — так було написано на сторінці БФ, який справді прийняв, обігрів та допоміг тисячам українців.

Благодійний фонд, очолюваний пані Валерією, створив і один із найуспішніших волонтерських проєктів воєнного часу в Ужгороді – прихисток «Мама і маля». Це місце, куди за час війни прийшли сотні жінок із малюками на руках, більшість із яких не мали ані чим нагодувати, ані у що одягнути діток. Тут вони могли перепочити, отримати допомогу, інформацію і вирішити, що робити зі своїм життям далі. Попри те, що потік переселенців дещо вщух, роботи вистачає, адже дуже багато людей ще нескоро зможуть повернутися в свої міста… Валерія Габор працює і над цим, віддаючи власний час, сили та енергію задля одного – наближення Перемоги України. 

Закарпатпост