Успішні жінки Закарпаття 2023: Марія Бадида

Знайти на Закарпатті успішних жінок – просто, бо наші жінки – це неймовірно велика сила! Куди важче було вибрати з-поміж них найуспішніших, натхненних та творчих. Редактори газети «Закарпатські оголошення» та журналісти краю спробували це зробити і вибрали найбільш яскравих і здатних надихати навіть у ці складні воєнні часи.

🗨 замовляйте журнал Впливові Люди з доставкою: 050 888 50 50, вайбер

Представлені особистості – лише невелика частка успішних закарпатських жінок у бізнесі, мистецтві, спорті, волонтерстві, політиці, проте їхні історії надихають, додають впевненості і віри у власні сили.

Ми вирішили своєрідним чином висловити свій захват тим, як наша прекрасна половина принципово, стійко і вперто, витримуючи уже й воєнні випробування, творить, винаходить, учить, любить цей непростий світ. Урешті, робить його, як годиться жінкам, кращим. Надто це вміють робити наші закарпатки!

І, звичайно, не йдеться про жодний рейтинг, адже у краси не може бути призових чи крайніх місць – лише логічна, відповідна до прийнятої, послідовність і лише в алфавітному порядку. Тому прийміть наш список як висловлення щирої любові і неодмінної поваги!

Повний список Успішних жінок Закарпаття – читайте в журналі «Впливові Люди».

Серед лауреатів рейтингу – Марія БАДИДА начальник Державної податкової інспекції у м.Ужгороді ГУ ДПС у Закарпатській області.

Жінка – над віком! Марія Петрівна, видається, – довгожитель найпомітніших рейтингів успішних, впливових, будь-яких лідерів нашого регіону. Одразу зауважимо, попри такий поважний статус, у її випадку час видається не владним ані над гостротою її розуму, ані над її активністю, ані навіть над зовнішністю.

Марія Петрівна не зрадила жодному зі своїх достойних захоплень, не втратила шалену зацікавленість у людях, не перестала бути провідним експертом своєї галузі, на думку якого зважають усі без винятку.

Впливова, харизматична, принципова – ці епітети, радше, властиві особі чоловічої статі, однак пані Марії вдається суміщати цей сталевий стержень із неймовірною жіночністю, духовністю і м’якістю (звичайно, виключно у доречній ситуації). Саме це поєднання чоловічої жорсткості із жіночою мудрістю, на нашу думку, робить Марію Бадиду незмінним учасником будь-яких помітних рейтингів визначних людей Закарпаття. Додамо: віримо, що таких рейтингів за її участі буде ще чимало!

ЗакарпатПост