У Поляні відбувся Чин похорону захисника Михайла Кіяшко

Відважно боронячи Україну на передовій, загинув мужній і хоробрий військовослужбовець, 30-ти річний солдат Михайло Миколайович Кіяшко.

Михайло Кіяшко народився 1993 року у селі Поляна. Із початком повномасштабного вторгнення в Україну, без вагань доєднався до лав Збройних Сил України та вирушив на захист Батьківщини. Він відважно боронив рідну землю та виборював мирне небо в Україні. Проте, 15 грудня 2023 року внаслідок підриву на вибуховому пристрої в районі с. Кам’янське Запорізької області життя Михайла Кіяшка трагічно обірвалося.

19 грудня відбулося прощання з Героєм спочатку у рідному будинку, далі траурний кортеж вирушив до Михайлівського храму Поляни, де відбувся чин відспівування і прощання. 

З благословення керуючого Мукачівської єпархії, владики Феодора у співслужіння духовенства Свалявщини чин відспівування очолив благочинний округу, протоієрей Василій Барна.

Мукачівська єпархія приносить щирі співчуття рідним, друзям та побратимам Михайла Кіяшка, і просить духовенство єпархії посилити свої молитви за новопреставленого, убієнного воїна Михайла.

ЗакарпатПост