Успішні жінки Закарпаття 2023: Тетяна Когутич

Знайти на Закарпатті успішних жінок – просто, бо наші жінки – це неймовірно велика сила! Куди важче було вибрати з-поміж них найуспішніших, натхненних та творчих. Редактори газети «Закарпатські оголошення» та журналісти обласних ЗМІ спробували це зробити і вибрали найбільш яскравих і здатних надихати навіть у ці складні воєнні часи.

🗨 замовляйте журнал Впливові Люди з доставкою: 050 888 50 50, вайбер 👇 Вартість 200 грн. + доставка

Представлені особистості – лише невелика частка успішних закарпатських жінок у бізнесі, мистецтві, спорті, волонтерстві, політиці, проте їхні історії надихають, додають впевненості і віри у власні сили.

Ми вирішили своєрідним чином висловити свій захват тим, як наша прекрасна половина принципово, стійко і вперто, витримуючи уже й воєнні випробування, творить, винаходить, учить, любить цей непростий світ. Урешті, робить його, як годиться жінкам, кращим. Надто це вміють робити наші закарпатки!

І, звичайно, не йдеться про жодний рейтинг, адже у краси не може бути призових чи крайніх місць – лише логічна, відповідна до прийнятої, послідовність і лише в алфавітному порядку. Тому прийміть наш список як висловлення щирої любові і неодмінної поваги!

Повний список Успішних жінок Закарпаття – читайте в журналі «Впливові Люди».

Серед лауреатів цьогорічного рейтингу – Тетяна Когутич, власний кореспондент у Закарпатській області інформаційного агенства «Укрінформ»

Журналістка одного з провідних загальноукраїнських ЗМІ Тетяна Когутич уміє бути завжди на вістрі подій, хоча живе не в обласному центрі Закарпаття і навіть не у місті, а в невеликому селі.

Уміє знайти для інтерв’ю та репортажів такі теми і ракурси, що звичайні, здавалося би, люди розкриваються і постають суперцікавими, неординарними і часто навіть героями, а звичайні села – сповненими таємниць,  унікальних традицій. Знаходить і час, і можливість вести господарство у селі, співати, мандрувати в гори, допомагати військовим й активно комунікувати із важливими темами, цікавими  спостереженнями у соцмережах. А ще – вишивати. Але вишивати не абищо, а відтворювати автентичні вишивки різних місцевостей Закарпаття із найцінніших музейних колекцій та ще й навчати цього охочих.

Крім виховання власних синів, кілька років тому Тетяна Когутич узялася бути наставником пластунів – допомагає дітям пізнавати рідний край, країну, розвиватися інтелектуально і фізично, виростати справжніми патріотами.

фото зі сторінки Т. Когутич у фейсбук

ЗакарпатПост