Гороскоп на 2024 рік: прогноз для Раків, Лева і Діви

Розповідаємо, що принесе рік Дракона і кому особливо пощастить у цей час.

передплати газету ПОРАДИ на пошті 💛 індекси: 91145, 91146 💙 рекламуйся в газеті 050 888 50 50 ціну знижено!

За східним календарем 2024-й – рік Зеленого Дерев’яного Дракона. Він розпочнеться 10 лютого 2024-го та закінчиться 28 січня 2025 року.  Якщо вірити астрологам, не дивлячись на те, що рік буде високосним, він буде набагато легшим, ніж два попередні.

Chas News зібрав гороскоп на 2024 рік для кожногу знаку Зодіаку, зокрема гороскопи кохання і фінансів. Читайте, для кого 2024-й буде доленосним, хто зустріне справжнє кохання, а кого чекає зліт у кар’єрі та фінансовий успіх.

Гороскоп на 2024: Рак (22 червня – 22 липня)

2024 стане для вас роком стратегічних кроків до здійснення вашої мрії, особливо у сфері фінансів. Хоча шлях не завжди може бути гладким, знайте, що у вас є внутрішня сила і стійкість, щоб подолати будь-які перешкоди. Це може бути часом для утворення стабільних стосунків та розвитку сімейного благополуччя. Вірте в себе у вас все вийде.

Гороскоп для чоловіка-Рака на 2024 рік

У чоловіка-Рака помітно зміниться матеріальна ситуація. Ви нарешті отримаєте відсотки від раніше вкладених у різні підприємства грошей. Гороскоп на 2024 рік Раку передбачає успіх у роботі та визнання суспільства. Якщо чоловік Рак має сім’ю, то все в ній складеться чудово. І стосунки з дружиною, і побутові питання, і спілкування з дітьми. Ну, а самотні мандрівники можуть влаштувати особисте життя, якщо стануть ініціативнішими у знайомствах. Ви закохаєтеся у чарівну та розумну жінку і незабаром заплануєте весілля. Тільки не брешіть самому собі, почуття мають бути щирими.

Гороскоп для жінки-Рака на 2024 рік

Жінка-Рак проживе цього року на позитиві. Можна зав’язати не тільки любовний і довгий роман, а й знайти справжнього друга в особі надійного чоловіка. Гороскоп 2024 рік Раку обіцяє доленосну зустріч. Тож будьте уважнішими до тих, з ким спілкуєтеся. Можливо, що поруч ваша людина, не пропустіть його. Більше відпочивайте у компанії друзів, виїжджайте на природу та радійте дрібницям. Іншими словами, збирайте енергію, скиньте тягар печалі з плечей. І будьте в тонусі!

Гороскоп здоров’я для Раків на 2024 рік

Здоров’я може підкачати. Остерігайтеся отруєння алкоголем у літні місяці. Краще взагалі не вживати нічого міцного для настрою. Навіть дуже легке вино може негативно вплинути на організм. Варто звернути особливу увагу на рідини в тілі, гормональний баланс і кров, яку варто почистити. Програми детоксу та озонотерапія підуть вам на користь, а замість розваг на курортах, жінкам в астропрогнозі рекомендовані санаторні процедури, навіть якщо ви ще зовсім юні.

Фінансовий гороскоп для Рака на 2024 рік

Цього року на Раків чекає кар’єрне зростання або масштабування власного бізнесу. Фінансове становище налагодиться ближче до весни. Робота та самодисципліна – ось найкращі союзники цього року. Ракам потрібно бути дуже обережними у фінансових питаннях на початку року, особливо важливо не брати участі у сумнівних угодах.

Гороскоп кохання для Рака на 2024 рік

Ракам в астрологічному прогнозі призначена велика удача в особистому житті. Можливий шлюб, який виявиться дуже перспективним та вдалим. Ви нарешті зрозумієте, що таке справжня друга половинка. Цілий рік у вас з партнером будуть спільні фінансові інтереси, можливе навіть будівництво будинку чи ремонт у квартирі. Продавати та купувати теж будете зі своєю другою половинкою спільно, будь то автомобіль, житло, ділянка, гараж або подарунки близьким. Романтика на висоті, а вашій винахідливості у коханні можна лише позаздрити. Ви ініціюєте подорожі, виїзди на природу, а хтось навіть відправиться за кордон наздоганяти щастя.

Гороскоп на 2024: Лев (23 липня – 22 серпня)

Вам варто очікувати великого сюрпризу, який розкриє незвідану сторону вашої особистості. На вас чекають нові можливості для самовираження та розвитку творчих талантів. 2024 рік може принести визнання та успіх у сфері, яка вам подобається. Ви відчуєте себе більш відкритими до нових викликів та охоче вийдете зі своєї зони комфорту. А це, своєю чергою, вплине на ваш особистісний ріст і загальний добробут.

Гороскоп для жінки-Лева на 2024 рік

Жінка-Лев у 2024 році фліртуватиме і закохуватиметься. І не тому, що ви особа легковажна, просто настрій – романтичний. Весна додасть вам впевненості у собі. Найголовніше, правильно розставити пріоритети і реально дивитися на речі. Жінки, які зайняті своїм бізнесом, повинні стати активнішими та раціональнішими. Тоді вдасться створити платформу для кар’єри та зміцнити фінансове становище. Хоча у перші місяці року можливі перешкоди на шляху до мети.

Гороскоп для чоловіка-Лева на 2024 рік

Чоловікові-Леву доведеться більше приділяти увагу близьким, ніж отримувати зізнання на свою адресу. З одного боку це благородно. З іншого, прикро. І все-таки за будь-якого розкладу залишайтеся доброзичливою і чуйною людиною, тоді доля винагородить за заслугами. Гороскоп на 2024 рік Леву радить заздалегідь розпланувати справи та за пунктами розписати цілі.

Чоловікові-Леву треба більше відпочивати, але не активно та екстремально. 2024 року організуйте для себе відпочинок на пляжі, культурний похід у театр, на виставку чи концерт. Тим, хто зайнятий творчістю та мистецтвом, пощастить особливо. Приголомшливий успіх та шквал оплесків отримають співаки, художники, редактори та актори. Людям комерційних структур та власників бізнесу доведеться задовольнятися колишніми напрацюваннями. А ось фермери і ті, хто працює на полях та в селах, без прибутку восени не залишаться.

Гороскоп здоров’я для Лева на 2024 рік

Левам у 2024 році варто берегти свої нерви. Інакше все може піти накатаною стежкою. Спочатку розхиталися нерви, ви не звернули увагу. Потім пропав сон і апетит, начебто не смертельно. Потім стара виразка не дає з’їсти улюблену страву, потім – операційний стіл. Так ось, що б цього не сталося, лікуйте нерви, йдіть до психолога чи невролога. Але робити це потрібно вже зараз, згодом може бути дуже затратно. 2024 рік – найнебезпечніший час для тривожних людей.

Фінансовий гороскоп для Лева на 2024 рік

Цього року зірки в астропрогнозі не радять Левам розривати старі взаємини з бізнес-партнерами, кращих навряд чи зараз знайдете. А от із токсичним начальником безперечно варто попрощатися. Сміливо йдіть в новий вигідний проєкт, який видається важким та непідйомним. Він зможе принести вам гарний прибуток вже до літа. Зірки дуже рекомендують записатися на курс фінансової грамотності. Це зміцнить ваш авторитет і допоможе розібратися, де ви постійно робите ту саму помилку, яка заважає рухатися вперед. Не соромтеся вчитися у будь-якому віці.

Гороскоп кохання для Лева на 2024 рік

Особисті стосунки астрологічний прогноз теж не рекомендує руйнувати, як би вам не хотілося. Знайдіть компроміс, висловіть все, що накипіло, почніть усе з чистого аркуша, забудьте образи. Особливо бережіть свої стосунки в осінній період, не конфліктуйте, не ревнуйте. Подаруйте своїй другій половині гідний відпочинок. Побувайте в місцях, пов’язаних зі спільними поїздками, з місцями, де вам було добре і затишно вдвох. Найкраще – на природі. Розведіть багаття, поплавайте на човні, поставте намет, подивіться разом на зірки та загадайте вголос бажання. Після такого відпочинку налагодяться стосунки, підуть образи, й ви обоє підбадьоритеся.

Гороскоп на 2024: Діва (23 серпня – 23 вересня)

Від природи ви сором’язлива та стримана особистість, зміни не завжди можуть бути вам до вподоби. Однак наступний рік принесе чимало нового – приготуйтесь до цього. Для Дів очікується період, коли варто зосередитися на особистому рості та самовдосконаленні. Вкладайте зусилля у саморозвиток та збереження емоційного благополуччя у 2024.

Гороскоп для жінки-Діви на 2024 рік

З вашим вродженим почуттям практичності та увагою до деталей ви зможете подолати будь-яку перешкоду, яка зустрінеться на вашому шляху. З точки зору вашої кар’єри, 2024 буде часом прогресу. Якщо ви старанно працювали, ви почнете бачити плоди своєї праці.

У романтичному плані 2024 буде сприятливим для незаміжніх жінок-Дів. У вас буде багато можливостей познайомитися з новими людьми, і ви навіть можете знайти людину, яка підкорить ваше серце.

Гороскоп для чоловіка-Діви на 2024 рік

Перед тим, як за щось взятися або запланувати нові справи, чоловік-Діва має ретельно обміркувати свої дії. Лише чіткий план та завбачливість допоможуть отримати потрібний результат. До речі, як у роботі, так і любовних стосунках. Якщо дивитися масштабно, цей рік складеться у вас добре. Особливо, якщо не запускати себе у фізичному розумінні. Тобто займатися спортом, гартувати організм та харчуватися за режимом. До липня намагайтеся усунути всі неприємності, пов’язані зі здоров’ям.

Від дорогих придбань та авантюр цього року краще відмовитись. Поставлені восени цілі, допоможуть чоловікам цього знака стати самовпевненішими і наполегливішими.

Гороскоп здоров’я для Діви на 2024 рік

Діви, зверніть увагу на свою вагу. Навіть не значне її збільшення може говорити про те, що потрібно перевіритися на цукор. Здайте аналізи, пройдіть загальне обстеження, притримуйтесь дієти. Нестриманість у їжі та вживанні алкогольних напоїв може цього року принести Дівам чималі проблеми зі здоров’ям. Особливо у весняні місяці. Будьте суворі щодо свого здоров’я, тоді влітку не доведеться бігати по лікарях. Травматичний місяць у зодіакальному гороскопі на 2024 рік для Дів – червень.

Фінансовий гороскоп для Діви на 2024 рік

У 2024 році всім Дівам, які займаються біржовою діяльністю, астрологічний прогноз рекомендує бути особливо обережними. Можна в мить все втратити. Краще не ризикувати навіть невеликою сумою! Також не можна грати в казино. Фінансової стабільності можна досягти лише розвиваючи свою власну чи сімейну справу. Ви можете з великим успіхом зайнятися виробництвом харчових продуктів, починаючи від вирощування курей чи іншої живності та закінчуючи створенням свого консервного заводу. З вашим креативним підходом до будь-якого нового проєкту справи дуже швидко підуть у гору, і вже в другій половині року ваш новий бізнес принесе прибуток. Головне почати!

Гороскоп кохання для Діви на 2024 рік

Цього року Дівам весь час здаватиметься, що їх не люблять, обманюють, зраджують. Захочеться пуститись у всі тяжкі та помститися невірній половинці. Це не означає, що вас справді дурять. Швидше за все, вам просто банально хочеться розваг на стороні, от і шукаєте привід. Зупиніться, доки не пізно! Астрологія каже, що великий ризик втратити доброго і надійного партнера в гонитві за насолодами, і залишитися ні з чим. Не варто дивитися на стосунки тих, хто відверто дратує вас своєю ідеальністю, і таємно їм заздрити. Все не так солодко, як видається на перший погляд.

Вільні Діви шукають свого щастя там, де купують чи читають книжки, оформляють документи та підписують договори. Вдалий час для особистих звершень та демонстрації себе протилежній статі – середина весни, останній місяць літа та грудень.

ЗакарпатПост