Гороскоп на 2024 рік: прогноз для Терезів, Скорпіонів та Стрільців

Розповідаємо, що принесе рік Дракона і кому особливо пощастить у цей час.

передплати газету Поради Здоров’я на пошті 💛 індекс 89266 💙 реклама в газеті 050 888 50 50 Ціну знижено!

За східним календарем 2024-й – рік Зеленого Дерев’яного Дракона. Він  розпочнеться 10 лютого 2024-го та закінчиться 28 січня 2025 року.  Якщо вірити астрологам, не дивлячись на те, що рік буде високосним, він буде набагато легшим, ніж два попередні.

Chas News зібрав гороскоп на 2024 рік для кожногу знаку Зодіаку, зокрема гороскопи кохання і фінансів. Читайте, для кого 2024-й буде доленосним, хто зустріне справжнє кохання, а кого чекає зліт у кар’єрі та фінансовий успіх.

Гороскоп на 2024: Терези (24 вересня – 23 жовтня)

У 2024 році Терези можуть очікувати стабільність у відносинах та сприятливі можливості для розвитку в сфері співпраці та партнерства. Приготуйтесь до радісних та позитивних змін. Дозвольте собі насолодитись усім, що готує для вас життя. Настав час відкинути сумніви, невпевненість і нездійснені мрії.

Гороскоп для жінок-Терезів на 2024 рік

Жінки-Терези у 2024 році можуть без зайвих роздумів змінювати професію, місце роботи. Ніщо не завадить досягти цілей. Багато хто кардинально змінить спеціальність, розпочне навчання. Ну, а якщо все влаштовує в робочій сфері, то продовжуйте працювати в тому ж дусі і темпі. Рік буде вдалий для тих жінок, які не втрачають самовладання та відповідально підходить до вирішення питань. Незаміжніх жінок в особистому житті чекає нелегкий вибір між двома дуже гідними кандидатурами. Причому, познайомитесь ви за найзагадковіших та найтаємничіших обставин. 2024 стане для вас роком-вибором, який вплине на подальші 15 років життя.

Гороскоп для чоловіків-Терезів на 2024 рік

2024 рік для чоловіків-Терезів, який може зібрати врожай від минулих праць та взятися за щось нове. Ви будете швидше звичайного ухвалювати рішення, що приведе до потрібного результату в багатьох сферах. Успіх у фінансових справах гарантований тим, хто вміє практично підходити до покупок та чітко аналізувати свій бюджет. Економія важлива! Якщо хочеться вкласти кошти в підприємство, заздалегідь продумайте всі ризики. Врахуйте, що прибуток постійно балансуватиме з витратами. Значить, у матеріальних питаннях не завадить раціональність. Чоловік Терези повинен оптимістично дивитися на речі та події, що відбуваються. Тільки так вдасться досягти бажаного.

Гороскоп здоров’я для Терезів на 2024 рік

Терези цього року вам потрібно бути напоготові зі здоров’ям. Щось не долікували, щось проігнорували. Через це можуть повернутися старі хронічні захворювання, особливо у березні-квітні. Зодіакальний гороскоп рекомендує приділити здоров’ю особливу увагу в цей період. Можлива також позапланова операція в галузі шлунково-кишкового тракту.

Фінансовий гороскоп для Терезів на 2024 рік

У 2024 році Терези можуть отримати або великий прибуток, або спадщину. Вона просто впаде, звідки не очікуєте. Акуратність, з якою ви ведете свої справи, дасть чудовий результат. Ваші партнери оцінять здоровий педантизм і довірятимуть ще більше, ніж раніше. У році Зеленого Дракона у Терезів може несподівано прорізатися талант до діяльності, прямо протилежної тій, яку вважають своєю рідною. Хтось почне писати картини, хтось піде у політику. Це почнеться з кінця весни та триватиме до кінця року.

Гороскоп кохання для Терезів на 2024 рік

У Терезів влітку 2024 року може народитися довгоочікувана дитина. Кохання буде міцнішим, ніж минулого року. Ви краще зрозумієте одне одного, непорозуміння відійдуть на третій план. Станете більше допомагати один одному знайти своє призначення, допоможете один одному в бізнесі, більше цінуватимете свою другу половинку.

Гороскоп на 2024: Скорпіон (24 жовтня – 21 листопада)

Скорпіонам слід очікувати період трансформацій та нових початків у 2024 році. Це може бути часом для реалізації амбіцій та переосмислення особистих цілей. Для вас настає час звільнитися від всіх страхів та тривог і взяти своє життя під контроль. Приготуйтеся до низки сюрпризів, які чекають на вас у найближчі місяці.

Гороскоп для жінки-Скорпіона на 2024 рік

Жінки-Скорпіони у 2023 році розвиватимуться у різних напрямках. Очевидне зростання професійне та особистісне, що сприятливо вплине на кар’єру. Не забувайте про духовну їжу, сповнюйтеся знаннями, досвідом. Тоді й фінансова сфера вас потішить. Емоційний стан потрібно тримати в рівновазі, щоб зберегти стосунки з людьми та своє здоров’я. Уникайте категоричності в діях, як і ставитеся до людей лояльніше. Жінки цього знака повинні бути уважнішими до родичів і себе. Якщо хочете отримувати підтримку від близьких, то допомагайте їм у важкі моменти.

Гороскоп для чоловіка-Скорпіона на 2024 рік

У 2024 році на чоловіків-Скорпіонів чекають численні успіхи, радості та перемоги. Усі складнощі та проблеми залишилися позаду, життя заграло яскравими фарбами. Ви відчуєте це у робочій та матеріальній сфері. Можливе кар’єрне зростання та нове джерело доходу. Головне, не упускайте вигідні пропозиції щодо підробітку. Усі вони ведуть до зміцнення фінансової ситуації.

В особистому житті важливо дотримуватися балансу. Тобто приділяти увагу не лише роботі, а й близьким. Сім’я та кар’єра не повинні змішуватись, інакше без конфліктів не обійтися. Сімейним чоловікам Скорпіонам краще відмовитись від флірту на боці. Про нього точно дізнається жінка і неприємний інцидент може закінчитися розлученням.

Гороскоп здоров’я для Скорпіона на 2024 рік

У рік Дракона Скорпіонам рекомендовано здоровий спосіб життя. Поміняйте свій раціон, додайте більше активності, займіться своїми суглобами. Дуже допоможе легка гімнастика, йога, масаж. Візьміть відпустку і поїдьте в гори. Подихайте цілющим повітрям, наберіться сил від природи.

Фінансовий гороскоп для Скорпіона на 2024 рік

У рік Дракона Скорпіони можуть отримати гарний прибуток від нового бізнесу, якщо все-таки наважаться відкрити його на початку року, у зимові місяці. Кар’єрне зростання вас не цікавить. Та вам воно і не потрібне. Скорпіон – вільний птах або, іншими словами, фрілансер. Куди хочу, туди лечу. У вас і без кар’єри все буде гаразд у фінансовому плані. 2024 року відкладайте по максимуму гроші. Вони знадобляться на новий, дуже успішний проєкт наприкінці року. Ви захочете інвестувати у нерухомість. У борг нікому не давайте. Не повернуть! Краще подаруйте. І людині приємно, і вам спокійніше. Так збережете гарні стосунки, а подаровані гроші наприкінці року повернуться вам із бонусами.

Гороскоп кохання для Скорпіона на 2024 рік

В особистому житті в 2024 році вас очікує добробут та взаєморозуміння, кохання та підтримка вашої половинки. Самотні Скорпіони можуть зустріти любов всього свого життя в середині літа на відпочинку, на корпоративній вечірці або навіть на пікніку. Цього року на Скорпіонів чекає дуже гарний період в особистих стосунках. Повне порозуміння та ніжна дружба. Більше довіряйте своєму партнерові. Він дуже старається для вас. Висока ймовірність розширення сімейства, народження дитини або просто поліпшення житлових умов (стараннями партнера, що вас дуже порадує).

Гороскоп на 2024: Стрілець (22 листопада – 21 грудня)

Стрільці може очікувати рік, повний можливостей. 2024 рік може відкрити нові горизонти та дозволити розширити свій світогляд. Ви уже відчуваєте наближення колосальних змін. Ви готові відкинути свої сумніви та страхи та почати шлях до здійснення мрії. Наступного року ви нікому не дозволите зачіпати ваші почуття.

Гороскоп для жінки-Стрільця на 2024 рік

Перед тим, як оновитися та вдихнути в життя щось нове, потрібно обнулитися і забути про минулі невдачі. У 2024 році вдасться змінити сферу діяльності чи розвинути справжню діяльність, зав’язати знайомства. Творчі люди зможуть просунутися вперед та створити умови для подальшого кар’єрного зростання. Відмінний період для неординарних проектів, сміливих рішень та підвищеної ініціативності, передбачає гороскоп 2024 Стрільцям. Але за будь-яких обставин розраховуйте на себе.

Гороскоп для чоловіка-Стрільця на 2024 рік

На чоловіка-Стрільця у 2024 році чекає успіх у фінансовій та діловій сфері. Але за наявності таких якостей, як старанність, цілеспрямованість та мобільність. Тим, хто має свій бізнес, теж не заважає поворухнутися. Шукайте надійних партнерів і укладайте угоди, тоді справи підуть у гору.

Любовні стосунки у багатьох закінчаться весіллям. Ну, а неодружені чоловіки можуть зустріти цікаву жінку. Це буде не просто симпатія чи пристрасть, а бажання пройти з обраницею весь свій життєвий шлях. Гарний рік для далеких поїздок, незабутніх зустрічей та навчання. Ви ніби оновитеся зсередини, як і заплануєте масу глобальних справ.

Гороскоп здоров’я для Стрільця на 2024 рік

Стрілці здоров’я у 2024 році вас не підведе. Але треба більше відпочивати та висипатись. У зимові місяці до раціону необхідно додати більше якісного, свіжого м’яса, щоб відновити сили. Місяці удачі для впровадження нових здорових звичок чи відпочинку в санаторії, прийому вітамінних коктейлів у зодіакальному гороскопі 2024 року для Стрільців: січень, березень, усі літні місяці, грудень. Найголовніше – не брати поганого в голову, берегти свої нерви. І тоді зі здоров’ям буде все гаразд. Менше довіряйте лікарям. Піддавайте сумнівам все, що вони говоритимуть: можуть поставити помилковий діагноз.

Фінансовий гороскоп для Стрільця на 2024 рік

У рік Дракона у Стрільців очікується зміна життя загалом. Це стосується грошей, кар’єри, особистого життя. Зодіакальний гороскоп на рік дерев’яного Дракона не дозволяє Стрільцям ніяких афер з фінансами! Можлива купівля нерухомості як у своїй країні, так і за її межами. Дуже сприятливий період для людей, народжених у рік Коня, оскільки Дракон вважає Коня своєю молодшою дитиною й опікується ним. Це стосується всіх видів бізнесу, грошей, особистого життя та здоров’я. Витрати будуть лише приємними, великими та незапланованими.

Гороскоп кохання для Стрільця на 2024 рік

Астрологічний прогноз 2024 року обіцяє Стрільцям зміни в особистому житті. Цей рік – ідеальний час для укладання нового шлюбу. Навіть якщо ви одружені. Нова людина швидко впишеться в ваше життя. Через дуже короткий час не зможете уявити, як жили весь цей час без неї. Стосунки з колишніми перейдуть у розряд споріднених.

ЗакарпатПост