Успішні жінки Закарпаття 2023: Тетяна Менджул

Знайти на Закарпатті успішних жінок – просто, бо наші жінки – це неймовірно велика сила! Куди важче було вибрати з-поміж них найуспішніших, натхненних та творчих. Редактори газети «Закарпатські оголошення» та журналісти обласних ЗМІ спробували це зробити і вибрали найбільш яскравих і здатних надихати навіть у ці складні воєнні часи.

🗨 замовляйте журнал Впливові Люди з доставкою: 050 888 50 50, вайбер 👇 Вартість 200 грн. + доставка

Представлені особистості – лише невелика частка успішних закарпатських жінок у бізнесі, мистецтві, спорті, волонтерстві, політиці, суспільному житті, проте їхні історії надихають, додають впевненості і віри у власні сили.

Ми вирішили своєрідним чином висловити свій захват тим, як наша прекрасна половина принципово, стійко і вперто, витримуючи уже й воєнні випробування, творить, винаходить, учить, любить цей непростий світ. Урешті, робить його, як годиться жінкам, кращим. Надто це вміють робити наші закарпатки!

І, звичайно, не йдеться про жодний рейтинг, адже у краси не може бути призових чи крайніх місць – лише логічна, відповідна до прийнятої, послідовність і лише в алфавітному порядку. Тому прийміть наш список як висловлення щирої любові і неодмінної поваги!

Повний список Успішних жінок Закарпаття – читайте в журналі «Впливові Люди».

Серед лауреатів цьогорічного рейтингу – Тетяна Менджул, педіатр, лікар невідкладних станів, дитячий гастроентеролог

Тетяна Менджул лікарем мріяла стати ще з садка. Завжди вважала лікарів янголами в білих халатах. Любить свою роботу, свою професію, спеціальність, обожнює діток. Вважає, що педіатром може бути тільки той, хто розуміє дітей з півслова (і ще – треба бути трошки дитиною).

Тетяна Іванівна пропрацювала майже 20 років на швидкій допомозі, у педіатричній бригаді. Своєю роботою продемонструвала відданість фаху, попри те, що не завжди це помічають люди, яким допомагає. З того моменту, як вона приєдналася до проєкту «Prevention», будучи лікарем невідкладних станів, здобула декілька спеціальностей.

Зараз, коли мова йде про педіатричний прийом, прийом дитячого гастроентеролога, без неї багато випадків не мали б шансу на вилікування. Швидкість реакції, а також безвідмовність лікаря свідчить про те, що вона постійно розвивається і намагається підвищити навики у всіх своїх спеціалізаціях.

ЗакарпатПост