Гороскоп на 2024 рік: прогноз для Козерога, Водолія і Риб

Розповідаємо, що принесе рік Дракона і кому особливо пощастить у цей час.

передплати газету ПОРАДИ на своїй пошті 💛 індекс 91145 💙 замовляй рекламу в газету 050 888 50 50

За східним календарем 2024-й – рік Зеленого Дерев’яного Дракона. Він  розпочнеться 10 лютого 2024-го та закінчиться 28 січня 2025 року.  Якщо вірити астрологам, не дивлячись на те, що рік буде високосним, він буде набагато легшим, ніж два попередні.

Chas News зібрав гороскоп на 2024 рік для кожногу знаку Зодіаку, зокрема гороскопи кохання і фінансів. Читайте, для кого 2024-й буде доленосним, хто зустріне справжнє кохання, а кого чекає зліт у кар’єрі та фінансовий успіх.

Гороскоп на 2024: Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Козерогам слід очікувати нові можливості у кар’єрному зростанні та успіху в сфері професійного розвитку. 2024 рік може стати періодом досягнення поставлених цілей. Використовуйте всі можливості, щоб переоцінити старі переконання, позбутися невпевненості, відкрити нові зв’язки та оновити свої звички.

Гороскоп для жінки-Козерога на 2024 рік

Жінка-Козеріг від природи зібрана та відповідальна особа, а у 2024 році ці якості примножаться. Отже, можна розраховувати на успіх та просування у всіх сферах. Самотні жінки нарешті познайомляться чоловіком, з яким їм захочеться продовжити спілкування. У роботі не все влаштовуватиме, ймовірно ви зміните професійну сферу. Але перед цим не завадить ще раз все ретельно проаналізувати.

Гороскоп для чоловіка-Козерога на 2024 рік

Багато несподіваних подій станеться у житті чоловіка-Козерога. До деяких ви морально готові, інші вас здивують. У літні місяці акцентуйтеся на стані здоров’я, воно може похитнутися не на краще. Старі хвороби нагадають себе, можливі загострення.

З початку весни до липня – період у всіх областях знаменний. Хтось змінить місце проживання чи роботу, хтось зміниться оточення. Літо Козеріг проведе романтично. Не виключено, що ви зустрінете на своєму шляху людину, дану долею – коханої та близької за духом. Отже, 2024 рік для вас стане певним стартом у кар’єрі, коханні та взаєминах з людьми.

Гороскоп здоров’я для Козерога на 2024 рік

Козероги, через вашу нестримність і непоміркованість у всьому, включаючи алкоголь, ви можете підірвати здоров’. Перевірте свою серцево-судинну систему та печінку, сходіть до психолога. Депресія вже стукає у ваші двері. Краще зверніть увагу на зміцнення власного здоров’я. До літа за астрологічним прогнозом ви можете вибитись із сил. Все вивалюватиметься з рук, а настрій виявиться на нулі. Не вдайтеся до вживання алкоголю як останнього засобу від депресії. Це дуже небезпечно для здоров’я. Краще очиститися детокс-програмами та розумним споживанням води.

Фінансовий гороскоп для Козерога на 2024 рік

У 2024 році у Козерогів очікується кар’єрне зростання. Але дивіться, не наламайте дров у взаєминах із начальством. Адже ваш агресивний характер може зіграти з вами злий жарт. І премію відберуть, і навіть звільнити можуть. Щоб гроші наповнювали ваш гаманець, варто підвищити свою фінансову грамотність. Займайтеся цим протягом усього року Дракона. Підіть на курси, тренінги, семінари, вступіть до вищого навчального закладу, переймайте досвід інших, успішніших людей. У лютому-квітні у вас є всі шанси на матеріальний, цілком заслужений успіх і велику довгоочікувану покупку, можливо, автомобіль.

Гороскоп кохання для Козерога на 2024 рік

Козороги! Ваші ревнощі не знають кордонів. Можуть назавжди розірватися довгі добрі стосунки з другою половиною саме через вашу буйну фантазію, ревнощі та агресивність. Травень та червень – особливо небезпечні у цьому плані місяці. Хочете зберегти союз – не з’ясовуйте стосунки! Не влаштовуйте істерик на рівному місці. Якщо не дотягуєте до своєї половинки у саморозвитку, це ще не привід влаштовувати сцени ревнощів. Краще підтягніться, займіться духовним зростанням, стримайте свій запал і претензії. На вільних Козерогів, як каже зодіакальний гороскоп, чекають знайомства на роботі чи під час колективних занять спортом. Надягайте яскравий костюм і дивіться по сторонах у липні, серпні та жовтні.

Гороскоп на 2024: Водолій (21 січня – 18 лютого)

Для Водоліїв 2024 рік може бути часом для розвитку нових соціальних зв’язків та спільнот. Вам слід очікувати росту в сфері співпраці та колективної діяльності. Ваша особистість та погляди зазнають трансформації. Наступний рік буде ідеальним часом, щоби повністю розкрити свій потенціал і досягти всіх цілей, які ви поставили перед собою.

Гороскоп для жінки-Водолія на 2024 рік

2024-й для жінки-Водолія стане переломним. Багато змін, які спантеличать і вразять, хоча спочатку вони здадуться вам дрібними. Головне, підготуватись у першу половину року до того, що відбуватиметься у другому півріччі. Можлива міграція, переїзд чи звільнення з роботи. Випробування зроблять вас сильнішими духовно, підвищать самооцінку.

Щодо любовної сфери, в ній багато залежить від самої жінки. Якщо будете м’якшими, хитрішими та поблажливішими до партнера, то стосунки стануть гармонійнішими. На початку або в середині літа самотнім жінкам пощастить в особистому житті. Романтична зустріч поверне долю у позитивне русло. Серпень складний місяць – негативна інформація, неприємні події. Будьте обережні у спілкуванні та подбайте про себе.

Гороскоп для чоловіка-Водолія на 2024 рік

2024 вимагатиме від чоловіка-Водолія зосередженості та дисципліни, якщо він хоче добитися бажаного у професійній сфері. Обставини можуть змінюватися швидко, і вам варто бути гнучкішими та швидко адаптуватися в них. Якщо у вас є сім’я, варто більше часу присвячувати їй. Може, настав час зайнятися будинком, сімейними та побутовими питаннями. Життя вимагатиме від вас терпіння та смирення.

2024 рік – слушний час для вас, щоб продумати свої кар’єрні плани. Можливо, доведеться міняти щось у своєму світогляді і зовнішність. Наприклад, у деяких Водоліїв нова посада вимагатиме дорожчого, статусного одягу. Або ви з посади робітника виростете до керівника і одягнете костюм.

Гороскоп здоров’я для Водолія на 2024 рік

Ця сфера в астропрогнозі принесе Водоліям сюрпризи. Затягнуться застарілі виразки та рани, відійдуть у минуле хронічні хвороби. Зверніть увагу на печінку та підшлункову, стан шкіри. Починайте профілактику заздалегідь. Але для того, щоб здоров’я було в порядку, ви повинні позбутися поганих звичок. Під великою забороною у 2024 році має бути алкоголь та куріння. Інакше можете на початку року потрапити до реанімації. Ідеально взяти аскезу заради виконання бажаного.

Фінансовий гороскоп для Водолія на 2024 рік

У рік Дракона багато Водоліїв увійдуть із величезним бажанням переробити купу справ, які не встигли доробити торік, поміняти все у своєму житті: бізнес, професію, партнерів, коханих, сім’ю, країну проживання, машину, будинок. Зірки на вашому боці, обіцяють значний прибуток і сприяють фінансовій свободі. Найвдалішими у зодіакальному гороскопі 2024 року для Водоліїв у фінансовому плані будуть серпень та листопад. Дуже успішними можуть стати проєкти у сфері краси. Наприклад, відкриття свого салону чи магазину косметики, створення стоматологічної чи пластичної клініки. До бізнесу залучайте лише добре знайомих, перевірених людей.

Гороскоп кохання для Водолія на 2024 рік

Особисте життя в зодіакальному гороскопі Водоліїв сповнене пригод та романтики. Друга половинка ходить поруч із вами, давно любить, але ви цього, на жаль, не помічаєте. Озирніться та уважно подивіться навколо. Щастя поряд з вами. Тільки виглядає набагато скромніше, носить окуляри, непомітні речі, читає книги запоєм і поглядає на вас через монітор комп’ютера. У сімейних представників вашого знака почнеться період, який можна характеризувати як плато, а рутина та відсутність динаміки для вас подібні до смерті. Займіться тим, щоб освіжити стосунки: поїхати в поїздку або разом змінити імідж. Головне, щоб було весело та захопливо.

Гороскоп на 2024: Риби (19 лютого – 20 березня)

Риби можуть очікувати рік, присвячений особистому та духовному розвитку. 2024 рік може дати вам можливість знайти гармонію та внутрішній спокій. Хоча ви часто знаходите втіху у своїй зоні комфорту і цінуєте стабільність і безпеку, у наступному році ви попрощаєтесь з рутиною. Зміни будуть значні, але позитивні. І найбільший сюрприз на вас чекає у справах сердечних.

Гороскоп для жінок-Риб на 2024 рік

Постарайтеся не прогаяти шансів на успіх, які підкине доля жінкам-Рибам у 2024 році. Будьте пильнішими. Тим більше, що вам вдасться досягти багато чого – купити чи вигідно продати житло, придбати автомобіль, вирушити у подорож чи підписати контракт. Щедро ділитесь з близькими своїм теплом та енергією, адже вони є сенсом вашого життя. І забудьте про образи та розбіжності, вони лише плутають думки.

Риб щиро любитиме партнер по шлюбу. І це почуття допоможе вам впевнено рухатися вперед. Тим, хто у статусі вільних закоханих, можна подумати про офіційний шлюб. Ну, а Рибки самотні повинні серйозно націлитись на серйозні стосунки. Досить жити роботою та кар’єрою, слухати розповіді подружок.

Гороскоп для чоловіків-Риб на 2024 рік

У 2024 році чоловіки-Риби повинні бути рішучішими. Від вас і вашої сміливості залежить багато чого, тому не чекайте допомоги ззовні. Вам доведеться попрацювати над собою, стати наполегливіше та інтелектуально розвиватися. Навчання та потрібні зв’язки, поїздки – все це буде важливим.

Чоловіки цього знака, які поки що самотні, мають шанс познайомитись із цікавою жінкою. Це буде не просто легкий флірт, а серйозні стосунки, які приведуть вас до шлюбу. У сімейних риб виникнуть побутові проблеми, вирішити які допоможуть родичі. Протягом 2024 року виділяйте час собі, повноцінно відпочивайте. Не обмежуйтесь домашніми посиденьками, вносьте різноманітність у своє життя та влаштовуйте свята без причини.

Гороскоп здоров’я для Риб на 2024 рік

У 2024 році здоров’я Риб вимагатиме особливої уваги. Пройдіть повну профілактичну перевірку у спеціалістів. Здайте аналізи крові на початку року. Ваша серцево-судинна система потребує цього року підвищеної уваги. Краще поїхати до санаторію і пройти курс лікування, щоб потім не опинитися на лікарняному ліжку. Також є ймовірність гормонального збою або звернення до лікаря з приводу сечостатевої системи. Подбайте завчасно про своє інтимне здоров’я. Багато Риб протягом року будуть регулярно лікувати зуби.

Фінансовий гороскоп для Риб на 2024 рік

Початок року буде складним та важким у грошовому відношенні. Потрібно напружити всі свої сили та ресурси, щоб не постраждати фінансово. Шахрайські схеми, в які можете бути втягнуті, надовго виб’ють з колії. Відновлювати втрачене буде дуже важко. Запасіться терпінням. Це єдине рятувальне коло цього року. І ще – роздайте борги протягом року у будь-який спосіб, а інакше вони тягнутимуться ще щонайменше три роки. Зосередьтесь на вивченні фінансової грамотності, або знайдіть собі фінансово успішного наставника. Відкладайте гроші, щоб у важку хвилину не просити у борг.

Гороскоп кохання для Риб на 2024 рік

Особисте життя теж не складається. Вам належить ділити майно з колишніми. Нові романи на видимому горизонті в зодіакальному гороскопі 2024 року для Риб не проглядаються, тільки зародження стосунків, не більше. Займіться собою, саморозвитком, благодійною діяльністю. Будьте добрішими та щедрішими. Тоді життя знову повернеться до вас обличчям, а не спиною. Астрологія пророкує важливу особисту зустріч та сприятливі знайомства з липня до вересня. Вони не обов’язково увінчаються шлюбом, але людина суттєво вплине на ваше життя та світогляд у коханні.

ЗакарпатПост