Успішні жінки Закарпаття: Валерія Попович

Знайти на Закарпатті успішних жінок – просто, бо наші жінки – це неймовірно велика сила! Куди важче було вибрати з-поміж них найуспішніших, натхненних та творчих. Редактори газети «Закарпатські оголошення» та журналісти обласних ЗМІ спробували це зробити і вибрали найбільш яскравих і здатних надихати навіть у ці складні воєнні часи.

🗨 замовляйте журнал Впливові Люди з доставкою: 050 888 50 50, вайбер 👇 Вартість 200 грн. + доставка

Представлені особистості – лише невелика частка успішних закарпатських жінок у бізнесі, мистецтві, спорті, волонтерстві, політиці, проте їхні історії надихають, додають впевненості і віри у власні сили.

Ми вирішили своєрідним чином висловити свій захват тим, як наша прекрасна половина принципово, стійко і вперто, витримуючи уже й воєнні випробування, творить, винаходить, учить, любить цей непростий світ. Урешті, робить його, як годиться жінкам, кращим. Надто це вміють робити наші закарпатки!

І, звичайно, не йдеться про жодний рейтинг, адже у краси не може бути призових чи крайніх місць – лише логічна, відповідна до прийнятої, послідовність і лише в алфавітному порядку. Тому прийміть наш список як висловлення щирої любові і неодмінної поваги!

Повний список Успішних жінок Закарпаття – читайте в журналі «Впливові Люди».

Серед лауреатів рейтингу – Валерія Попович, волонтерка, екоактивістка, співзасновниця «ЕкоЧубак»

Кілька років тому Валерія Попович разом з подругою заснували екоініціативу «ЕкоЧубака», в рамках якої безкоштовно допомагали ужгородцям передавати вторсировину на станцію збору. «Ми – ЕкоЧубаки – віримо, що змінимо світ на краще», – казала дівчина, діяльністю якої захоплювалися чи не всі знайомі.

Екодіяльність довелося змінити вимушено: за час, що минув із лютого 2022-го, Валерію Попович напевне знають більшість тих українців, які з перших днів війни опинилися на Закарпатті й які завдяки працелюбності цієї дівчини та її однодумців щодня мали смачні й гарячі страви. Так, вона – одна з тих волонтерів гастрономічного батальйону Закарпаття, який харчував до 6 тисяч осіб!

Зараз Валерія, крім того що навчає всіх охочих, як сортувати сміття, обмежити використання пластику, та популяризує повторне вживання речей, створила свій бренд екопродукції з польових квітів. Також вона координаторка БУР Закарпаття, а ще, здається, – просто невтомна леді, якої вистачає на все і всюди. Саме на таких і тримається світ, чи не так?

ЗакарпатПост