Успішні жінки Закарпаття: Інна Пригара

Знайти на Закарпатті успішних жінок – просто, бо наші жінки – це неймовірно велика сила! Куди важче було вибрати з-поміж них найуспішніших, натхненних та творчих. Редактори газети «Закарпатські оголошення» та журналісти обласних ЗМІ спробували це зробити і вибрали найбільш яскравих і здатних надихати навіть у ці складні воєнні часи.

🗨 замовляйте журнал Впливові Люди з доставкою: 050 888 50 50, вайбер 👇 Вартість 200 грн. + доставка

Представлені особистості – лише невелика частка успішних закарпатських жінок у бізнесі, мистецтві, спорті, волонтерстві, політиці, суспільному житті, проте їхні історії надихають, додають впевненості і віри у власні сили.

Ми вирішили своєрідним чином висловити свій захват тим, як наша прекрасна половина принципово, стійко і вперто, витримуючи уже й воєнні випробування, творить, винаходить, учить, любить цей непростий світ. Урешті, робить його, як годиться жінкам, кращим. Надто це вміють робити наші закарпатки!

І, звичайно, не йдеться про жодний рейтинг, адже у краси не може бути призових чи крайніх місць – лише логічна, відповідна до прийнятої, послідовність і лише в алфавітному порядку. Тому прийміть наш список як висловлення щирої любові і неодмінної поваги!

Повний список Успішних жінок Закарпаття – читайте в журналі «Впливові Люди».

Серед лауреатів рейтингу –  Інна ПРИГАРА, сироварка, фромаж’єрка Селиської сироварні

Гідна продовжувачка не тільки традицій та батьківської мрії, а й амбітного проєкту з розвитку села, збереження дрібного сільського господарства, новаторка та волонтерка – Інна Пригара.

Саме з прізвищем Пригар в Україні асоціюються такі потужні речі, як «Селиська сироварня», перший слоу-фуд ресторан  «Гелета», магазин локальних продуктів «Селиський ракаш», бренд «Хустська бринза» і відродження вівчарства на Хустщині. Із сироварнею Інна росла, як сама розказує, а до всіх інших ідей активно долучається сама, вкладаючи час, зусилля, розум та працьовитість у втілення проєктів, завдяки яким Закарпаття звучить не тільки в Україні, а й далеко за її межами.

Війна не зірвала планів Пригар, навпаки – Інна з батьком та однодумцями сформували потужну команду волонтерів, які прийняли силу-силенну втікачів від війни, харчують їх, допомагають знайти нове житло та нові сенси в житті. Інна переконана: українці хочуть бути власниками своєї долі, будувати майбутнє і бути незалежними.

ЗакарпатПост