Успішні жінки Закарпаття: Ганна Феєр

Знайти на Закарпатті успішних жінок – просто, бо наші жінки – це неймовірно велика сила! Куди важче було вибрати з-поміж них найуспішніших, натхненних та творчих. Редактори газети «Закарпатські оголошення» та журналісти обласних ЗМІ спробували це зробити і вибрали найбільш яскравих і здатних надихати навіть у ці складні воєнні часи.

🗨 купуйте в кіосках або замовляйте журнал Впливові Люди з доставкою: 050 888 50 50, вайбер 👇 Вартість 200 грн. + доставка

Представлені особистості – лише невелика частка успішних закарпатських жінок у бізнесі, мистецтві, спорті, волонтерстві, політиці, суспільному житті, проте їхні історії надихають, додають впевненості і віри у власні сили.

Ми вирішили своєрідним чином висловити свій захват тим, як наша прекрасна половина принципово, стійко і вперто, витримуючи уже й воєнні випробування, творить, винаходить, учить, любить цей непростий світ. Урешті, робить його, як годиться жінкам, кращим. Надто це вміють робити наші закарпатки!

І, звичайно, не йдеться про жодний рейтинг, адже у краси не може бути призових чи крайніх місць – лише логічна, відповідна до прийнятої, послідовність і лише в алфавітному порядку. Тому прийміть наш список як висловлення щирої любові і неодмінної поваги!

Повний список Успішних жінок Закарпаття – читайте в журналі «Впливові Люди».

Серед лауреатів рейтингу – Ганна Феєр, керівниця закарпатської школи моделей «А’СТАР»

Працьовитість, наполегливість та вміння організовувати навколо себе однодумців сприяли тому, що в 2017-му році директорка Закарпатської школи моделей «А’СТАР» Ганна Феєр отримала золоту статуетку Всеукраїнської премії «Жінка ІІІ Тисячоліття» за професійні досягнення та успіхи. Заслужено, адже вихованки школи ставали переможницями конкурсів міжнародного рівня.

Певна річ, війна змусила розставити нові пріоритети, тож Ганна Феєр долучилася до соціальних проєктів, спрямованих на підтримку вимушених переселенців, дітей, військових. У вересні 2022-го Ганна Феєр разом з волонтерами громадської організації «Imago of Culture» провели захід, аби зібрати гроші на обладнання для реабілітації військових у Закарпатському обласному клінічному центрі неврології та нейрохірургії. Відтак пані Ганна організувала благодійний показ мод з метою збору коштів для оздоровлення дітей-сиріт, яких евакуювали з Дніпра. «Ділимося теплом з тими, хто цього зараз так потребує», – каже активістка, яка вже працює над новими проєктами.

ЗакарпатПост