Внаслідок ракетного удару по Києву загинули 4 людини та 38 поранені

Голосіївський район сьогодні вранці виявився один з найбільш постраждалих під час обстрілу рф.

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦 замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

Міністр МВС повідомив, що у Києві під завалами можуть бути загиблі. Ігор Клименко написав про те, що під завалами у Голосіївському районі можуть бути загиблі через атаку рф.

Київський міський голова Віталій Кличко з початку ракетного обстрілу повідомляв у власному телеграм-каналі про те, що відбувається у різних районах на місцях падінь уламків збитих ракет.

Він поширив відео, яке зняв поблизу багатоповерхівок у Голосіївському районі, пише Вечірній Київ.

Там внаслідок ворожої атаки сталося загоряння з 10 по 14 поверхи 18-поверхового житлового будинку. Також за іншою адресою сталося загоряння будівлі СТО орієнтовно на площі 800 квадратів.

Нині триває рятувальна операція: гасіння пожежі у квартирах, допомога постраждалим людям. Психологи спілкуються з тими, кому треба зняти стрес.

«Приїхав у Голосіївській район. Ліквідація наслідків ворожої атаки та пошуково-рятувальна операція триває», — коротко розповів Віталій Кличко.

“У Києві постраждали більше десяти людей, станом на зараз відомо про двох загиблих. Під завалами можуть бути люди. В столиці пошкоджені деякі комунікації, зокрема високовольтні кабелі. Триває робота, щоб якнайшвидше все відновити”, повідомив Володимир Зеленський.

ЗакарпатПост