До Мукачівської єпархії прибуде Хресний хід із ковчегом з мощами рівноапостольного князя Володимира

18 лютого розпочато Хресну ходу задля духовної підтримки українського народу та зміцнення віри під час випробувань сьогодення.

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦 замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

Святкове богослужіння в Свято-Воскресенському «Афганському» храмі очолив голова Синодального військового відділу УПЦ митрополит Білоцерківський та Богуславський Августин.

Під час Хресної ходи священнослужителі зі святинями з молитвою за здоров’я та спасіння, благословення і збереження українських воїнів, за поранених та полонених, їх сім’ї та сім’ї загиблих, за нашу перемогу та справедливий мир, за злагоду та благополуччя в Україні відвідають різні куточки України.

Духовенство молитовно містами України просене ікону Покрови Пресвятої Богородиці з часткою Її Омофору, ковчег з мощами рівноапостольного князя Володимира, мученика Віктора та праведного Петра Калнишевського.

В Мукачівську єпархію Хресна хода прибуде в четвер, 22 лютого. Зустріч Хресної ходи та молебень відбудуться о 13.00 в Червоногірському чоловічому монастирі на честь Всіх Святих, що в Мукачеві.

ЗакарпатПост