Четверо чоловіків збиралися через лавинонебезпечне високогір’я перетинати кордон

Чотирьох чоловіків, які мали намір незаконно перетнути кордон виявили прикордонники відділення «Богдан» Мукачівського загону.

повідомлення, рекламу, вакансії, втрати замовляйте в газетах Закарпатські оголошення та Робота Гроші ✅ 050 222 50 50, вайбер ℹ️ комплексне розміщення реклами: групи, сторінки, сторіси, газети, сайт

У ході реалізації інформації, наданої співробітниками оперативно-розшукового відділу, прикордонний наряд зупинив на контрольному посту автівку, у якій окрім водія прямували двоє киян, закарпатець та рівнянин.

Винайнявши таксі, чоловіки планували дістатися до підніжжя Карпатського високогір’я, а далі спробувати незаконно потрапити в Румунію.

Діями мандрівників керували переправники, яким кожен з них заплатив по 4 тисячі доларів. Незважаючи на неодноразові попередження про небезпеку, яка чатує на непідготовлених туристів у горах, де наразі зберігається висока ймовірність сходження снігових лавин і нещодавно було виявлено тіло українця, чоловіки погодилися на екстремальний похід.

Оперативники загону наразі ретельно вивчають усі обставини правопорушення та встановлюють коло осіб причетних до протиправної діяльності.    

Стосовно затриманих складено протоколи про адмінправопорушення, передбачене ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України» справу скеровано до суду, інформує Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.

ЗакарпатПост