Карпатський лісовий офіс отримав нового керівника – Ігора Чебана

Також, замінені директори філій. Звільнені співробітники та керівник внутрішньої безпеки, відповідальні за Закарпатську область.

потрібні працівники? комплексне розміщення реклами: групи, сторінки, сторіси, газети, сайт 050 888 50 50, вайбер, телеграм

Значно активізувався процес оформлення речових прав на землю, який до того майже не рухався та створював умови для прихованої приватизації лісового фонду.

 «У попередньої управлінської команди є об’єктивні досягнення, які неможна заперечувати. Уніфікований штат лісових господарств: наприклад, у Брустурянській філії директором скорочено понад 110 «мертвих душ», які виключно отримували зарплату. Водночас, є нагальна потреба більш жорстко протидіяти порушенням та зловживанням», – йдеться у дописі ДП «Ліси України».

На рівні центрального апарату є політична воля на проведення реформи, детінізації та боротьби з корупцією. І ця воля не має послаблюватися на рівні регіональних офісів, філій, лісництв.  Те саме стосується внутрішньої безпеки підприємства.

ЗакарпатПост