Трагедія в школі: в Ужгороді під час уроку фізкультури помер учень 10 класу

Поліція встановлює причини смерті старшокласника у одному з навчальних закладів Ужгорода.

замовляйте в газети: Закарпатські оголошення, Робота Гроші, Поради ✔️повідомлення, оголошення, вакансії, рекламу • 050 222 50 50, вайбер

«Сьогодні під час уроку фізкультури у одній зі шкіл обласного центру 10-класнику стало погано і він втратив свідомість. Працівники освітнього закладу одразу викликали екстрену медичну допомогу. Протягом кількох годин медики проводили реанімаційні заходи, однак хлопець помер.

Наразі у навчальному закладі проводяться слідчі дії. Працівники поліції встановлюють детальні обставини події.

Відомості за даним фактом буде внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. У справі призначать судово-медичну експертизу, яка вкаже на причину смерті підлітка», – йдеться у повідомленні Поліції Закарпаття.

За словами депутата Ужгородської міської ради Віталія Глаголи, хлопцю раптово стало погано посеред уроку, після чого він втратив свідомість. «Це сталось в Ужгородській загальноосвітній спеціалізованій школі-інтернаті Закарпатської обласної ради, що розташований на вулиці Загорській. Він більше відомий серед містян, як «ужгородський ліцей». Це сталось посеред уроку. Хлопцю раптово стало погано. Медики, що прибули на місце – не змогли врятувати юнака», – повідомив Віталій Глагола.

ЗакарпатПост