Сьогодні десята річниця із дня створення Нацгвардії України

Основним її завданням є забезпечення громадської безпеки й охорона порядку. Вона захищає права, життя, законні інтереси та свободи українців, держави й суспільства.

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦 замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

Під час війни нацгвардійці також стали на захист нашої країни. Вони виконують відповідальні й складні завдання на полі бою та в тилу.

Із професійним святом військових закарпатського підрозділу Нацгвардії привітали нині й представники обласної та міської влади.

Грамоти Ужгородської міської ради за сумлінне виконання службових обов’язків, високі показники у службово-бойовій діяльності вручив міський голова Богдан Андріїв, повідомляє Ужгородська міська рада.

Міський голова подякував нацгвардійцям за допомогу у забезпеченні правопорядку у місті, за захист України на передовій, запевнив у подальшій підтримці. За кошти, виділені цьогоріч на сесії Ужгородської міської ради, нацгвардійці придбали FPV-дрони, безпілотні літальні апарати для ведення розвідки й навчання вогневому управлінню, системи виявлення протидії дронам, прожектори, засоби зв’язку та відеоспостереження тощо.

Дякуємо воїнам Національної гвардії, які від 2014-го року і до сьогодні стоять на захисті незалежності нашої держави. Вічна памʼять усім воїнам, які віддали своє життя за Україну та кожного з нас.

ЗакарпатПост