В Ужгороді з 1 квітня припиняється опалювальний сезон: що ще вирішували на виконкомі міськради

Таке рішення підтримали сьогодні під час чергового засідання члени виконавчого комітету міськради. Також, відповідно до документа, за потреби опалювальний період продовжать у закладах охорони здоров’я та освіти.

читай новини zakarpatpost.net 💛💙 замовляй рекламу на сайті, в газетах, в журналі, в групах, сторісах, на сторінках Фейсбук, Інстаграм, Ютуб, ТікТок 👉 вайбер: 050 888 50 50

Програму підтримки управління Держспецзв’язку в Закарпатській області на 2024 рік із внесенням на розгляд сесії міської ради погодили також на засіданні виконкому. Рішення ухвалили, розглянувши звернення управління Держспецзв’язку в Закарпатській області для забезпечення належного функціонування державної системи урядового зв’язку, Національної системи конфіденційного зв’язку та Національної телекомунікаційної мережі на території Ужгородської міської територіальної громади.

На виконкомі також вирішили демонтувати самовільно встановлені тимчасові споруди/малі архітектурні форми, що знаходяться на землях територіальної громади міста Ужгород та розміщені без правовстановлюючих документів органу місцевого самоврядування, інформує Ужгородська міська рада.

ЗакарпатПост