У Грушеві вночі зловмисник увірвався в будинок односельчанки та пограбував жінку

Сьогодні близько 3-ої години ночі до поліції зателефонувала жителька села Грушово Тячівського району та повідомила, що до неї прибігла її знайома та просить допомоги. За словами наляканої жінки до неї в будинок увірвався чоловік, погрожував фізичною розправою та відібрав її мобільний телефон. Потерпілій вдалося втекти від зловмисника.

читай новини zakarpatpost.net 💛💙 замовляй рекламу на сайті, в газетах, в журналі, в групах, сторісах, на сторінках Фейсбук, Інстаграм, Ютуб, ТікТок 👉 вайбер: 050 888 50 50

За викликом негайно прибули співробітники поліції. За описом потерпілої правоохоронцям вдалося оперативно встановити особу нападника. Ним виявився 39-річний односельчанин жінки.

Поліцейські швидко розшукали та затримали зловмисника. У нього виявили мобільний телефон, який він відібрав у потерпілої. Зловмисник перебував у стані алкогольного сп’яніння. Поліцейські помістили його до ізолятора тимчасового тримання.

Слідчі Тячівського районного відділу поліції кваліфікували дії затриманого за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України. Йдеться про грабіж, вчинений в умовах воєнного стану.

Мобільний телефон правоохоронці повернуть потерпілій. Зловмиснику загрожує до 10 років позбавлення волі, повідомляє Поліція Закарпатської області.

ЗакарпатПост