На Закарпатті викрили чергову схему переправлення через кордон

У рамках кримінального провадження, відкритого за ознаками вчинення злочину, передбаченого ч. 3 ст. 332 ККУ, затримано 37-річного жителя села Ділове, який мав переправити в Румунію через річку Тиса двох чоловіків.

читай новини zakarpatpost.net 💛💙 замовляй рекламу на сайті, в газетах, в журналі, в групах, сторісах, на сторінках Фейсбук, Інстаграм, Ютуб, ТікТок 👉 вайбер: 050 888 50 50

Зловмисника заскочили на гарячому – під час отримання ним частини неправомірної грошової винагороди у розмірі 1500 доларів США від одного зі своїх «клієнтів». Загалом закарпатець планував отримати за незаконну оборудку 9000 доларів США.

Переправника затримали у порядку ст. 208 КПК України. Наразі йому вже оголосили про підозру у вчиненні злочину. У разі доведення в суді вини підозрюваного, йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 9 років, повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби.

Затримання здійснювали співробітники відділу внутрішньої та власної безпеки по Мукачівському прикордонному загону Головного відділу внутрішньої та власної безпеки «Захід» ДПСУ, слідчі Головного управління Нацполіції в Закарпатській області, ДВКР СБУ в Закарпатській області, за процесуального керівництва Закарпатської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони.

ЗакарпатПост