14 квітня у селі Красна попрощалися із Героєм Василем Скрипником

Захисник на початку повномасштабного вторгнення росіі до України став на захист Батьківщини та віддав своє життя під час російсько-української війни.

Василь Скрипник загинув 18 травня 2022 року під час оборони України на Луганському напрямку.

Протягом майже двох років рідні розшукували тіло загиблого. І завдяки їхнім невтомним зусиллям та підтримці громадськості  Героя було знайдено і привезено додому.

У церкві Успіння Божої Матері села Красна зібралися рідні, друзі, родичі та співвітчизники, щоб попрощатися з захисником та сказати йому останнє “дякую” за його мужність і жертовність. У чині поховання взяли участь також представники влади, духовенство та побратими-військовослужбовці, які висловили слова підтримки та співчуття рідним і близьким загиблого Василя.

Священники відслужили чин похорону за упокій душі воїна, після чого жалобна хода вирушила до кладовища, де захисника поховали із усіма військовими почестями.

Тепер Василь Скрипник знайде спокій на малій батьківщині, де його пам’ять буде вічно жити у серцях тих, хто його знав та шанував. Його мужність і жертовність залишаться невмирущими символами віри та відваги для наступних поколінь. – йдеться у дописі Дубівської територіальної громади.

Вічна пам’ять та шана Герою!

Підпишіться на наш Телеграм https://t.me/zakarpatpost

ЗакарпатПост