Футбол: «Минай» та «Рух» не виявили сильнішого

У 25-му турі VBET Ліги відбувся матч між “Минаєм” та “Рухом”. Зустріч завершилась внічию із рахунком 1:1. На гол Сергія Петька у середині другого тайму, гості відповіли влучним ударом Іллі Квасниці.

Таким чином, “Рух” продовжив свою гольову серію: команда Віталія Пономарьова забиває вже у дев’яти матчах поспіль, повідомляє УПЛ.

За доброю традицією поранені бійці, які знаходяться на реабілітації в Ужгороді, прийшли підтримати гравців FC Minaj у матчі з ФК Рух (Львів).

Честь відкрити гру випала ветерану війни Костянтину Кашулі. Він народився на Ужгородщині в селищі Худлево, а в 2022 році добровольцем призвався до Збройних Сил України. Після КМБ у Великій Британії в складі 5 окрема штурмова Київська бригада  брав участь у бойових діях під Горлівкою, Майорськом, Бахмутом. У лютому 2023 під Бахмутом зазнав важкого поранення від міни, яка прилетіла в 5 метрах від нього.

Зараз Костя – капітан першого в Україні створеного клубу Pokrova Lviv AMP з військовослужбовців АМП-футболу, який є учасником чемпіонату світу в Польщі. Є також гравцем збірної України з АМП-футболу. На свою честь Костянтин отримав іменну футболку клубу ФК Минай зі своїм позивним «Єгерь», повідомляє Оперативне командування «Захід».

Закарпатці та львів’яни видали бойовий поєдинок, у якому кожна з команд могла вирвати перемогу. У підсумку – нічийний результат, повідомляє FC Minaj.

Голи: 1:0 Петько, 68, 1:1 Квасниця, 77.

«Минай»: Кемкін, Кисіль (Воробчак, 82), Скиба, Чуєв, Піддубний, Вакула, Петько, Семотюк (Вітенчук, 78), Кораблін, Ременяк (Гунічев, 63), Устименко.

«Рух»: Ледвій, Слюбик, Холод, Сич, Роман, Дідик (Кораблін, 70), Пастух, Таллес, Квасниця, Плюман (Рунич, 70), Федор.

Попередження: Кисіль, 40, Федор, 55, Плюман, 64, Петько, 89.

Арбітр: Дмитро Євтухов (Дніпро).

Головний тренер «Минаю» Желько Любеновіч поділився враженнями від гри своєї команди у матчі проти «Руху» (1:1): «Дякую хлопцям за гру, вони показали, що справжні чоловіки. Гордий, що маю таких футболістів. Гарну гру показали з сильним суперником. Це дорогого вартує. Могли програти, могли і виграти. Але нічия є нічия – закономірний результат. Рухаємося далі».

Голкіпер «Минаю» Олександр Кемкін, який у компенсований арбітром час зберіг для своєї команди нічию, прокоментував підсумковий результат у грі проти «Руха»: «Сьогодні кожен гравець нашої команди показав характер, бився на полі і я вдячний усім партнерам. Якщо говорити про мої «сейви», то, напевно, останній був найважливіший, оскільки я виграв дуель у Таллес вже у компенсований час. Просто зреагував».

Підпишіться на наш Телеграм https://t.me/zakarpatpost

ЗакарпатПост

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *