На Закарпатті обиратимуть “Кращий населений пункт”

З приходом весни справжній господар неодмінно береться за впорядкування власного обійстя, чистить-вимітає весь непотріб, що назбирався впродовж довгої зими, разом із сусідами прагнуть прибрати прилеглу вулицю, будинкову територію. Це вже дійсно добра традиція.
Кабінет Міністрів України з метою забезпечення утримання територій населених пунктів у належному стані, їх санітарного очищення своїм розпорядженням доручив запровадити, починаючи з 2010 року, проведення у квітні- травні щорічної Всеукраїнської акції з  впорядкування “За чисте навколишнє середовище”.
До цього відповідального та украй необхідного заходу з ентузіазмом включилися районна влада, органи місцевого самоврядування, установи та організації, підприємства різних форм власності, мешканці Великоберезнянщини.
Працівники районної ради та райдержадміністрації взялися за облаштування території поблизу адмінстративного  будинку, подбали про привабливість прилеглих вулиць, квіткових насаджень, провели обрізку кущів.
Колектив селищної ради потрудився над облагородженням клумб поблизу приміщення, спільно з працівниками КП “Великоберезнянське ВУЖКГ” добротно прибрали територію центрального парку.
Вдосталь мали роботи і педагоги та вихователі шкільних та дошкільних закладів.
Медичні працівники поліклінічного відділення та районної лікарні старанно прибрали території, подбали, аби з них своєчасно було вивезено сміття та інший непотріб.
Акція “За чисте навколишнє середовище” прийшла і у населені пункти Великоберезнянщини. Тут застрільниками та координаторами добрих справ є органи місцевого самоврядування, депутати та активісти сіл. В усіх бо одна-єдина й благородна мета: зробити наше селище, населені пункти красивішими, привабливішими, весняно помолоділими. Всі активно включилися у конкурс “Кращий населений пункт”.
У ході акції довести до ладу власні території, сквери, пам’ятники і пам’ятні місця належить ще й тому, що всі ми прагнемо достойно відзначити 65-річчя Великої Перемоги. Це справа честі як владних структур, так і кожного краянина.
“Карпатська зірка”