На Закарпатті та Львівщині ліквідовують наслідки підтоплень

У Закарпатській та Львівській областях продовжується ліквідація наслідків підтоплень, зсувів та відновлення автодоріг, повідомили у прес-службі МНС України.
Станом на 07 год. 27 травня в Берегівському, Ужгородському та Мукачівському районах Закарпатської області залишаються підтопленими 1 тис. 630 га сільськогосподарських угідь.

У Самбірському, Сокальському, Миколаївському, Дрогобицькому та Буському районах Львівської області залишаються підтопленими 1 приватний житловий будинок (відкачано воду з 5 будинків), 99 підвалів житлових будинків (відкачано воду з 204 підвалів), 24 господарські будівлі (відкачано воду з 44 будівель), 72 садиби (відведено воду від 186 садиб), 92 криниці (відкачано воду із 141 криниці) та 1 тис. 985 га сільськогосподарських угідь.

До ліквідації наслідків підтоплень, зсувів та відновлення автодоріг залучено 112 осіб та 61 од. техніки, у тому числі від МНС 18 чол. особового складу та 8 од. техніки. У постраждалих районах областей комісіями райдержадміністрацій уточнюються збитки. У найбільш постраждалих районах областей працюють оперативні групи Головних управлінь МНС в областях.

ІМК