Чому в Мукачеві вбили безхатченка? ВІДЕО

Поліція встановила, що вбивство в Мукачеві сталося через конфлікт за розподіл території збору сміття. Правоохоронці затримали двох мукачівців, які в закинутій котельні жорстоко побили чоловіка, і той внаслідок отриманих травм помер.

Уранці 7 травня мукачівська поліція отримала повідомлення про те, що по вулиці Сєченова у будівлі колишньої котельні було знайдено тіло 53-річного чоловіка з ознаками насильницької смерті.

У результаті проведених першочергових слідчих та оперативних розшукових дій поліція встановила осіб, що підозрюється у вбивстві чоловіка. Ним виявилися двоє мешканців Мукачева віком 18 та 52 роки, інформує відділ комунікації Закарпатської поліції.

«У ході слідства з’ясувалося, що ввечері 6 травня між потерпілим та підозрюваними виник спір через розподіл території збору сміття на смітниках. Двоє чоловіків перестріли на вулиці 53-річного потерпілого та побили його. Після цього пішли до колишньої котельні, де мешкав безхатченко, взяли спочатку молоток та нанесли ним кілька ударів, а після добили його стільцем. Чоловік внаслідок отриманих травм помер на місці події. Після скоєного обидва втекли до міста Стрий Львівськоі області, – коментує старший слідчий Мукачівського відділу поліції Артур Черенков. – 18-річного хлопця було затримано в Мукачеві, куди той повернувся додому, наступного дня було затримано у Стрию і його спільника».

Обом чоловікам оголошено про підозру у вчиненні злочину. Відносно них обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Розслідування триває.

zakarpatpost.net