Як в Ужгородському замку «хуліганів» затримували. ФОТОРЕПОРТАЖ

Сьогодні, 26 травня, в Ужгородському замку сталася надзвичайна ситуація – двоє хуліганів порушували громадський порядок та погрожували ножем охоронцю закладу. У результаті на місце події довелося викликати правоохоронців.

Саме таку ситуацію спільно відпрацьовували співробітники Управління патрульної поліції у містах Ужгород та Мукачево та Управління поліції охорони в Закарпатській області, передає zakarpatpost.net.

Отже на внутрішньому подвір′ї замку розмістилися двоє умовних порушників, які палили у недозволеному місці та не реагували на зауваження охоронця. Більше того, молодики почали лаятися на співробітника закладу й погрожувати йому ножен. Після невдалої спроби налагодити вербальний контакт із порушниками громадського спокою, на місце інциденту викликали правоохоронців.

Озброєний наряд поліції охорони оперативно прибув на місце. Переговори не довели своєї ефективності, тому хуліганів швидко поставили на коліна й вдягли у кайданки. Та умовні ужгородські хулігани просто так не здаються – один вдався до втечі. Шляхи відходу йому перекрили патрульні поліцейські, які прибули на місце виклику за три хвилини після ДСОшників.

Відтак порушників вгамували і забрали із замку.

Хоч це і були планові навчання, які у патрульних з поліцією охорони відбуваються регулярно, але виглядало все досить натурально. Це підтвердили і тимчасово виконуючі роль хуліганів поліцейські охорони, і співробітники з відвідувачами замку.

Головний же висновок – поводьтеся чемно! Це запорука гарно проведеного часу і цілих кісток.

Катерина Ірха, zakarpatpost.net