16-річна дівчина закатувала однолітка столярними інструментами

Дівчина разом зі своїм психічно хворим другом заманили свого знайомого до лісу і там жорстоко вбили його за допомогою ножів, молотка і леза від рубанка.

Дівчина та хлопець до смерті закатували свого знайомого ножами та столярними інструментами
Челябінський обласний суд засудив 18-річну дівчину до 9 років і 9 місяців виховної колонії за жорстоке вбивство однолітка, яке вона разом з подільником скоїла два роки тому.

Підсудні вбили свого знайомого в грудні 2008 року. Дівчині тоді було 16 років, її спільнику – 18, жертві – 17. Мотивом злочину стало бажання перевірити, чи здатні вони на вбивство.

Суд встановив, що злочинці заманили свого знайомого в ліс під приводом розпивання спиртних напоїв. Там вони жорстоко убили його за допомогою ножів, молотка і леза від рубанка. В убитого вони забрали стільниковий телефон.

Дівчина була визнана винною за статтями “вбивство” і “крадіжка”. Її подільника звільнили від кримінальної відповідальності у зв’язку з наявністю у нього хронічного психічного розладу і засудили до примусового лікування в психіатричному стаціонарі з інтенсивним спостереженням.

tsn.ua