Валуєв погодився битися з Віталієм Кличком за 2,5 мільйона

Колишній чемпіон світу у надважкій вазі за версією WBА Микола Валуєв приймає умови чемпіона світу за версією WBC Віталія Кличка, за якими росіянин отримає 2,5 мільйона доларів за поєдинок з українцем.

“Так, я хочу боксувати проти Віталія. Це буде цікавий поєдинок і весь світ чекає на нього вже кілька років, – заявив Валуєв. – Вчора я розмовляв зі своїм промоутером Доном Кінгом. Сторона Кличка пропонує нам 2,5 мільйона. Ми приймаємо їх пропозицію”.

Проте не все так гладко, як могло б здатися на перший погляд. Росіянин готовий прийняти умови Кличка з невеликим застереженням. “Крім цього ми хотіли б отримати дохід від трансляцій на Росію і США”.

Кріс Майєр, виконавчий директор компанії Sauerland Event нарівні з Кінгом що представляє інтереси Валуєва, заявив: “З’явилися абсолютно нові перспективи цього поєдинку. Ми можемо зробити великий крок вперед. Права на телетрансляцію не повинні стати нездоланною перешкодою. Тепер все залежить від сторони Кличка”.

“Кличко завжди стверджував, що американські телекомпанії не мають ніякого інтересу до цього бою і тому доходи від цієї трансляції будуть невеликим. Але ми вважаємо, що бій викличе величезний інтерес в усьому світі”, – продовжив Валуєв.

Росіянин також відзначив, що вже приступив до тренувань. «” тренуюся двічі на день під наглядом мого тренера Олександра Зіміна – додав Валуєв. – Віталія Кличка можна перемогти за рахунок мотивації і непохитної волі”.

tsn.ua