Закарпаття багате на юну та талановиту молодь

Однією з її складових є юна співачка Аліна Паш, яка охоче поділилась з нашими читачами декількома цікавими фактами з свого життя та творчості!– Аліно, ти займаєшся вокалом з раннього дитинства, що або хто надихнув тебе займатись музикою?

– Так, я з дитинства почала активно розвивати свої музичні здібності. Перший мій виступ перед публікою відбувся в першому класі, коли я заспівала пісню на випускному балу. А надихнула мене займатись вокалом моя мама, яка працювала вчителькою музики та розгледіла в мені творчий потенціал.

– Ти береш участь в конкурсах зі співу? Що тебе в них приваблює?

– Я вже майже 2 роки активно беру участь у всеукраїнських конкурсах з вокалу, на яких часто займаю призові місця. А приваблює мене те, що під час концертів я можу дарувати людям позитив та радісні емоції.

– Що допомагає тобі переборювати хвилювання під час виступів?

– Я завжди відчуваю підтримку своїх рідних та близьких. Хочу сказати велике дякую моїм батькам, друзям та моїй вчительці з вокалу Яні Садварі, які завжди вселяють мені віру в себе та допомагають боротись з хвилюванням.»

– Ти ще навчаєшся в школі. Чи не заважає твоя робота навчанню?

– Звісно, не все встигаю вивчати через часті роз’їзди та репетиції, але знаходжу час і на навчання, оскільки мрію поступити до престижного вищого закладу – Академії вокалу в Києві.

– Чи є в тебе якесь цікаве хобі?

– Звісно є! Як би це було не дивно, але в мене є величезна колекція цукорків до кави або чаю з різних куточків світу. Ще я збираю декоративні серветки та фігурки янголів.

– Що головніше для співачки – вокальні здібності або зовнішність?

– Я вважаю, що люди мають бути як точені камінчики, тобто – ідеальні з усіх сторін. Тому вважаю, що співачка повинна гармо-нічно поєднувати в собі як привабливу зовнішність, так і хороші вокальні здібності.

– З ким із зірок ти б хотіла заспівати дуетом?

– Практично всі мої знайомі рекомендують мені заспівати з Настею Каменських, бо ми трішки схожі зовнішньо та маємо тембрально однакові голоси. Я завжди тільки посміхаюсь у відповідь на такі пропозиції, але вважаю, що це був би цікавий експеримент – заспівати з Каменських.

– Який твій девіз по життю?

– Найголовніше – це впевнено йти до своєї мети та вірити в здійснення усіх заповітних мрій!

Розмовляла Аліна Рущак, фото В.Твердохліба