Закарпаття: Чопський міськвиконком підбив підсумки місячника благоустрою

15 квітня у місті Чоп (Ужгородський район, Закарпатська область) відбулось засідання міського виконавчого комітету, на якому було розглянуто 12 питань порядку денного.
По першому питанню виступив начальник управління міського господарства Касьян В.І.. Він розповів про виконання заходів місячника санітарної очистки та благоустрою території міста. Зокрема, Віктор Іванович наголосив на тому, що активну участь в проведенні заходів взяли організації та підприємства, що діють на території міста, але найбільший тягар роботи ліг на комунальне управління „Тиса”. Загалом по місту ліквідовано 12 стихійних сміттєзвалищ, кроновано та побілено дерева. Велику допомогу по впорядкуванню території парку надала дислокована на території міста військова частина Т-0300. Серед будинкових комітетів, як і минулого року, можна відмітити жителів буд. 2Г по пр.Залізничників, які прийняли найбільш активну участь в місячнику. Щодо організацій, найвідповідальніше до виконання планових завдань віднісся колектив Євро ТЕВ. Відзначилось й управління освіти, культури молоді та спорту міськвиконкому, адже силами учнів та вчителів двох міських загальноосвітніх закладів здійснено прибирання території поблизу шкіл та впорядкування клумб. „Про проведення місячника благоустрою ми письмово повідомили всіх жителів приватного сектору – сказав начальник управління – і це дало свої позитивні результати”. У порівнянні з попередніми роками наші громадяни почали значно відповідальніше підходити до питання благоустрою території.
Звіт про виконання тимчасового розпису доходів та видатків бюджету за І квартал 2010 року представила в другому питанні в.о. начальника фінансового управління Сечко А.В.
Про роботу відділу архітектури та містобудування щодо надання дозволів та укладання договорів на розміщення реклами інформував начальник відділу Ганзел Д.В.
Про роботу відділу внутрішньої політики і контролю за 2009 рік розповіла начальник відділу Вашко Д.Й. В звіті йшлось про чисельність та діяльність міських громадських організацій та осередків політичних партій. Наявність релігійних громад. Поточну роботу та інформування громадськості про діяльність міської ради через ЗМІ.
Надалі, члени виконкому заслухали та вирішили по суті такі питання як затвердження списку квартирного обліку, надання матеріальної допомоги мешканцям міста, надання дозволу на дарування, встановлення межі земельної ділянки та інші.